Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!

Luomu hapankaali 500 g

2,00 €*

4,00 €* per 1 Kilogramma

Hinnat sis. ALV, eivät toimituskuluja.

  • Pastöroitu hapankaali
  • Ilman lisättyä sokeria
  • Viimeistelty vuorisuolalla
  • Kiinteä koostumus
  • Luomu viljelystä
Määrä

Saatavilla, toimitusaika 5-6 arkipäivää

Osta nyt: Luomu hapankaali 500 g

Olet varmaan kuullut hapankaalista ja olet joko sen ylin ystävä, tai sitten mielummin valitset vaikka perunasalaattia lautasellesi. Hapankaali sopii kuitenkin moneen ruokaan ja etenkin kesällä grillattujen herkkujen kylkeen. Hapankaali on alunperin lähtöisin Saksasta, mutta se on ollut osa monia suomalaisia kattauksia jo pitkään. 

Valkokaalia hapatettuna

Hapankaalin valmistamiseksi valkokaali on säilöttävä maitohappokäymisellä. Tätä vihannesten säilöntätekniikkaa käytettiin jo antiikin Kreikassa ja Rooman valtakunnassa. Saatat tuntea myös kimchin, joka on korealainen versio hapankaalista. Miten hapankaali oikein valmistetaan? Tuore valkokaali hienonnetaan ja laitetaan kattilaan suolan kanssa. Suola edesauttaa maitohappokäymisen alkamista. Sitten valkokaali käsitellään "kaalimurskaimella" ja siihen lisätään maitohappobakteereja. Hapanlaalimme myös pastöroidaan. Tämä tappaa bakteerit ja tekee hapankaalista entistäkin pidempään säilyvän.

Luomu hapankaali resepti

Kuten nimikin kertoo, hapankaali maistuu happamalta. Olemme maustaneet sitä vain kivisuolalla ja tietoisesti välttäneet sokerin lisäämistä. Voit tietysti makeuttaa kaalia oman maun mukaan ja hienosäätää niitä erilaisilla mausteilla. Käynyt valkokaali on herkullista sekä raakana, että kypsennettynä keitoissa, tortillan välissä ja salaateissa, mutta myös herkullisena lisukkeena esimerkiksi liharuokien kanssa. Hapankaalimme kiinteä ja rapea koostumus sopii myös erinomaisesti hampurilaisiin ja pizzan päälle. Valmistaudu juhannuksen kattaukseen ja tilaa hapankaalia 500 g säästöpakkauksissa! 

*Hapankaali sisältää luonnostaan sokeria (1 g/100 g)

Ravintoarvo keskimäärin per 100 g
Energia (kj/kcal) 84 /  20
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g
Hiilihydraatit 3 g
josta sokereita 1 g
Ravintokuitu 2.3 g
Proteiini 1.2 g
Suola 1.3 g
Tuotenumero: KRAUT_001
Parasta ennen -päiväys 05.08.2025
Alkuperä Germany (white cabbage)
Alkuperä (Käsittely) Saksa
Luomu alkuperä EU-maatalous
Sisältö 0.5 kg
Valmistaja KoRo
EAN/GTIN 4260718293262
Tietolomake Spesifikaatio
Kontrollinumero & luomu alkuperä
EU Bio
DE-ÖKO-39
Saattaa sisältää Saattaa sisältää -merkintä
Toimitus Toimitus Saksan ulkopuolelle
Yritys KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berliini
Säilytys Säilytä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna
Ainesosat 99 % valkokaali*, vuorisuola *luonnonmukainen viljely
Ristikontaminaatio Ei sisällä allergeeneja EU-asetuksen 1169/2011 mukaisesti
Myyntinimike Luomu hapankaali pastöroitu
Huomautus etiketeistä Ainesosat, ravintoarvot ja pakkaus saattavat poiketa. Tarkempia tietoja varten lue tuotespesifikaatio.
Kysymyksiä ja vastauksia: Luomu hapankaali 500 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Voit syödä pastöroitua hapankaaliamme kypsentämättä sellaisenaan, ja nauttia sitä esimerkiksi rapeissa salaateissa tai voileivän päällä. Se toimii lisukkeena erilaisille ruoille kuten erilaisille grilliherkuille. Se sopii lisukkeeksi kuitenkin minkä tahansa ruoan kanssa ja voitkin käyttää sitä peruna- tai punajuurisalaatin tavoin. Jos kaali maistuu liian happamalta, voit lisätä siihen makeutta ananaksesta tai omenasta. Hapankaali maistuu hyvältä myös kasvis- ja vegaaniruokien kanssa.
Koska hapankaali on valmistettu fermentoimalla, sen sisältämät maitohappobakteerit voivat edistää suoliston hyvinvointia. 
Kyllä, voit nauttia hapankaaliamme myös raakana. 
Ennen kaikkea tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio, joka vastaa tarpeitasi, on terveellistä. Voimme kuitenkin luvata, että 500 gramman pussi sisältää vain valkokaalia ja ripauksen vuorisuolaa.
Tuottajatilallamme on jalostettu omalta pellolta peräisin olevaa valkokaalia hapankaaliksi parhaissa kasvuolosuhteissa jo 65 vuoden ajan. Tuoreesta valkokaalista poistetaan ulkolehdet ja varren puumainen osa porataan koneella. Jokainen yksittäinen pää tarkastetaan sitten käsin. Tämän jälkeen kaali leikataan koneellisesti ja siihen lisätään 1,4 % suolaa. Suola on tärkeää hapankaalin koostumuksen kannalta, ja se antaa sille tietyn makuaineen. Leikattu valkokaali täytetään käymisastioihin ja asetetaan paineen alle. Nyt alkaa luonnollinen käymisprosessi: tässä vaiheessa maitohappobakteerit fermentoivat valkokaalin sisältämän sokerin (noin 4 %) maitohapoksi. Tämä aiheuttaa tyypillisen miellyttävän happaman maun. Näin valmistetaan pitkään säilyvää hapankaalia ilman säilöntäaineita.
Jotta valkokaali muuttuisi hapankaaliksi, se on fermentoitava. Tämä tapahtuu maitohappobakteerien avulla. Myöhemmin tapahtuva pastörointi tekee tuotteesta entistäkin säilyvämmän. Tässä prosessissa mikro-organismit ja bakteerit tapetaan kuumentamalla lyhytaikaisesti vähintään 60 °C:n lämpötilassa, minkä jälkeen tuote fermentoidaan maitohappobakteerien avulla.
100 g hapankaalia sisältää 20 kcal. Kuten tavallista, löydät kaikki tiedot ravintoarvoista ja ainesosista verkkokaupastamme tuotekuvauksen vierestä tai sen alapuolelta.
KoRon hapankaali säilyy avaamattomana jopa 18 kuukautta! Hapankaali tulee säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, valolta suojattuna.
Hinnan kehitys

Hinta on kehittynyt ajan myötä seuraavasti

Kaikki tiedot ilman takuuta!

Mitä muut sanovat Luomu hapankaali 500 g:sta

4.9/5

126 Arvostelut


112
12
1
1
0

5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti

Lataa vain kuvia ja videoita, joiden enimmäiskoko on 4 Mt / kappale. Sallitut muodot ovat: jpg, png, mp4, mov
B

Barbara B.

06.04.2024

Erittäin hyvä

Halusin ostaa paketin ihan vain uteliaisuuttani, ja lopulta pidin siitä niin paljon, että se on seuraavien tilausteni listalla. Käytännöllinen olla kaapissa terveellisenä ja maukkaana lisukkeena.

Anonyymi

04.04.2024

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, erittäin hyvä vastine rahalle, kiitos.

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, erittäin hyvä vastine rahalle, kiitos.

Anonyymi

27.03.2024

Suosittelen

Rakastan tätä hapankaalia, se on käytännöllistä pitkäikäisessä pakkauksessa, joten minulla on aina jonkin verran käsillä TOP

Anonyymi

25.03.2024

Luonteenomaisen hapan maku

Luomuhapankaalissa on tyypillinen hapan maku, joka syntyy käymisprosessin aikana. Maku on voimakas ja hieman hapan. Se on virkistävä ja monipuolinen lisuke, joka sopii monien ruokien kanssa.
G

Gabriele S.

21.03.2024

Tilataan uudelleen

Ei liian hapan, hyvin suolattu (ei liikaa), hyvä maku.
S

Sabine T.

20.03.2024

Melkein kuin kotitekoinen

Ostan aina hapankaalia, herkullista, muistuttaa minua siitä, kun tein itse hapankaalia, heti kun pussi on avattu, alkaa napostelu.
E

Eliane A.

16.03.2024

Erinomainen, suosittelen

Tämä hapankaali ei ole liian hapokasta, ja nautin siitä todella paljon.
M

Marta Lucía R.

16.03.2024

hyvä ammattitaito

yksi hapankaalivalmisteista, joka nostaa tavanomaiset valmisteet pykälää korkeammalle. Tehokasta, maukasta ja ennen kaikkea hyviä raaka-aineita.
L

Louis M.

29.02.2024

Välttämätön tarvike

Suoraan sanottuna tämä saattaa olla suosikkituotteeni Korosta... Hyvä hapankaali, joka on super käytännöllinen ja nopea ruokailuun matkalla. Hyvä vastine rahalle.
K

Kathrin K.

26.02.2024

Yksi parhaista koskaan maistamistani hapankaaleista.

Erittäin maukasta. Mukava hapankaalin maku eikä liian hapan. Maistuu hyvältä sellaisenaan, mutta voidaan valmistaa myös suolaisena. Hienoksi viipaloitu eikä kellu suolavedessä.

Tee tilauksesi ilman toimituskuluja! 🤑

Niin kauan kuin uusilla tuotteilla ei ole vielä kauniita kuvia, säästät toimituskulut.

Asiakkaat ostivat myös