Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

 Tietojen käsittelystä vastaa:

KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9
10115 Berlin

service@korodrogerie.de

Kiitos kiinnostuksestasi verkkokauppaamme kohtaan. Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Seuraavassa tietosuojaselosteessa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten käsittelemme tietojasi.

1. Pääsy tietoihin ja isännöintiin

Voit vierailla verkkosivustollamme antamatta mitään henkilökohtaisia tietoja. Joka kerta, kun vierailet verkkosivustolla, verkkopalvelin dokumentoi pyynnön ja tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi pyydetyn tiedoston nimen, IP-osoitteesi, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot). Näitä käyttötietoja arvioidaan ainoastaan sivuston häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi ja palveluidemme parantamiseksi. Tarkoituksena on suojella oikeutettuja etujamme tuotteidemme oikeanlaisen esittämisen osalta, jotka ovat ensisijaisia EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR):n 6 artiklan mukaisen etujen tasapainottamisen mukaan. Kaikki käyttötiedot poistetaan viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivustolla käynnin jälkeen.

2.Tietojen käsittely tilausprosessissa ja yhteydenotoissa

2.1 Tietojen käsittely tilausprosessissa

GDPR:n 6 artiklan 1.1.b kohdan mukaista sopimusperusteista käsittelyä varten keräämme henkilötietoja, jos annat ne meille vapaaehtoisesti tilauksen yhteydessä. Pakolliset kentät on merkitty sellaisiksi, sillä näissä tapauksissa tarvitsemme tiedot ehdottomasti tilauksen käsittelyn yhteydessä, emmekä voi lähettää tilausta ilman näitä tietoja. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista.

Lisätietoja tietojesi käsittelystä, erityisesti tietojen siirtämisestä palveluntarjoajillemme tilausten, maksujen ja lähetysten käsittelyä varten, on tämän tietosuojaselosteen seuraavissa kohdissa. Kun tilauksen käsittely on saatettu päätökseen, tietojasi rajoitetaan jatkokäsittelyä varten ja ne poistetaan vero- ja kauppalainsäädännön mukaisten säilytysaikojen päätyttyä GDPR:n 6 artiklan 1.1.1.c kohdan mukaisesti, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi jatkokäyttöön GDPR:n 6 artiklan 1.1.1.a kohdan mukaisesti, tai pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tietoja, mikä on lain mukaan sallittua ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

Tavaranhallintajärjestelmä 

Käytämme ulkopuolisten palveluntarjoajien tavaranhallintajärjestelmiä tilausten ja sopimusten käsittelyyn. Palveluntarjoajamme työskentelevät meille tilausten käsittelyn puitteissa. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteydenottotietoja.

Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia EU:n ja ETA:n ulkopuolisissa maissa. Euroopan komissio ei ole tehnyt näiden maiden osalta riittävyyspäätöstä. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. 

2.2 Asiakastili

Jos olet antanut suostumuksesi GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisest ja päättänyt avata asiakastilin, käytämme tietojasi asiakastilin avaamiseen sekä tietojesi tallentamiseen tulevia tilauksia varten verkkosivustollamme. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti tässä tietosuojaselosteessa annettuihin yhteystietoihin tai asiakastilillä tätä tarkoitusta varten varatun toiminnon kautta. Kun asiakastilisi on poistettu, tietosi poistetaan, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti tai pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tietoja tämän lisäksi lain sallimalla tavalla, josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

2.3 Yhteydenotto meihin

Keräämme asiakasviestinnän yhteydessä henkilötietoja käsitellaksemme tiedustelujasi GDPR:n 6 artiklan 1.1.b kohdan mukaisesti, jos annat meille nämä tiedot vapaaehtoisesti ottaessasi meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse). Pakolliset kentät on merkitty erikseen, koska näissä tapauksissa tarvitsemme tiedot ehdottomasti yhteydenottosi käsittelemiseksi. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi vastaavista syöttölomakkeista. Kun kyselysi on käsitelty kokonaisuudessaan, tietosi poistetaan, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti tai pidätämme oikeuden käyttää tietojasi laajemminkin, mikä on lain mukaan sallittua ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

3. Tietojen käsittely lähetysten käsittelyssä

Sopimuksen täyttämiseksi GDPR::n 6 artiklan 1.1.b kohdan mukaisesti luovutamme tietosi toimituksen kuljetuspalvelun tarjoajalle, jos se on välttämätöntä tilattujen tavaroiden toimittamiseksi.

Tietojen siirto merenkulkupalvelujen tarjoajille lähetysilmoitusta varten

Annamme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi valitulle kuljetuspalvelun tarjoajalle GDPR:n: 6 artiklan 1.1.1a kohdan mukaisesti, os olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tähän tilauksen aikana tai sen jälkeen, jotta kuljetuspalvelu voi ottaa sinuun yhteyttä ennen toimitusta, toimitusilmoitusta tai toimituksen koordinointia varten.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tässä tietosuojaselosteessa annetuihin yhteystietoihin tai suoraan kuljetuspalvelun tarjoajalle alla olevaan yhteysosoitteeseen. Peruutuksen jälkeen poistamme tätä tarkoitusta varten antamasi tiedot, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai ellei meillä ole oikeutta käyttää tietojasi laajemmin kuin mitä laki sallii ja mistä ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

DHL Paket GmbH
Sträßchensweg 10
53113 Bonn
Saksa

4. Tietojenkäsittely maksujenkäsittelyprosessissa

Kun käsittelemme maksuja verkkokaupassamme, teemme yhteistyötä seuraavien kumppaneiden kanssa: tekniset palveluntarjoajat, luottolaitokset, maksupalveluntarjoajat.

4.1 Tietojenkäsittely tapahtumien käsittelyä varten

Valitusta maksutavasta riippuen välitämme maksutapahtuman käsittelyyn tarvittavat tiedot teknisille palveluntarjoajillemme, jotka työskentelevät meille tilausten käsittelyn yhteydessä tai toimeksiannon saaneille luottolaitoksille tai valitulle maksupalveluntarjoajalle, jos se on välttämätöntä maksun käsittelyä varten. Tämä liittyy sopimuksen täyttämiseen GDPR:n 6 artiklan 1.1.b kohdan mukaisesti. Joissakin tapauksissa maksupalveluntarjoajat keräävät itse maksun käsittelyyn tarvittavat tiedot esimerkiksi omalla verkkosivustollaan tai teknisen integraation kautta tilausprosessissa. Tältä osin sovelletaan kyseisen maksupalveluntarjoajan tietosuojakäytäntöä.

Jos sinulla on kysyttävää maksujenkäsittelypartnereistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteydenottotietoja.

4.2 Tietojen käsittely petosten estämiseksi ja maksuprosessiemme optimoimiseksi

Tarvittaessa annamme palveluntarjoajillemme muita tietoja, joita he käyttävät yhdessä maksun käsittelyyn tarvittavien tietojen kanssa  petostentorjuntaan ja maksuprosessiemme optimointiin (esim. laskutus, riitautettujen maksujen käsittely, kirjanpidon tuki). GDPR:n 6 artiklan 1.1.f kohdan mukaisesti tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista petoksilta tai maksujen tehokasta hallinnointia, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpiä.

5. Sähköpostimainonta 

5.1 Sähköpostitse lähetettävä uutiskirje rekisteröinnin yhteydessä

Jos rekisteröidyt uutiskirjeeseemme, käytämme tätä tarkoitusta varten tarvittavia tai erikseen antamiasi tietoja lähettääksemme sinulle säännöllisesti sähköpostitse uutiskirjeemme suostumuksesi perusteella GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti. Uutiskirjeen tilaaminen on mahdollista milloin tahansa ja se voidaan tehdä joko lähettämällä viesti jäljempänä mainittuihin yhteystietoihin tai uutiskirjeessä tätä tarkoitusta varten olevan linkin kautta. Tilauksen peruuttamisen jälkeen poistamme sähköpostiosoitteesi vastaanottajaluettelosta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti tai pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tietoja tätä laajemmalla tavalla, joka on lain mukaan sallittua ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

5.2 Sähköpostitse lähetettävä uutiskirje ilman rekisteröitymistä ja vastustamisoikeutesi

Jos saamme sähköpostiosoitteesi tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä etkä ole vastustanut sen luovuttamista, pidätämme oikeuden Saksan sopimattomasta kilpailusta annetun lain (UWG) 7 §:n 3 momentin nojalla lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia samankaltaisista tuotteista, joita olet jo ostanut valikoimastamme. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme suojaamista, kun asiakkaitamme puhutellaan mainosmielessä, mikä on etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpää.

Voit milloin tahansa vastustaa tätä sähköpostiosoitteesi käyttöä lähettämällä viestin tässä tietosuojaselosteessa annettuihin yhteystietoihin tai mainossähköpostissa tätä tarkoitusta varten olevan linkin kautta ilman, että sinulle aiheutuu muita kuluja kuin perusmaksujen mukaiset lähetyskulut.

5.3 Uutiskirjeen lähettäminen

Palveluntarjoajamme voivat myös lähettää uutiskirjeen puolestamme. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajistamme ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojakäytännössä annettua yhteydenottomahdollisuutta. Palveluntarjoajamme sijaitsevat ja/tai käyttävät palvelimia Yhdysvalloissa. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. 

5.4 Arviointipyyntöjen lähettäminen sähköpostitse

Jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi siihen tilauksen aikana tai sen jälkeen GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan  mukaisesti, käytämme sähköpostiosoitettasi pyytääkseemme sinua antamaan tilauksestasi arvosanan käyttämämme arviointijärjestelmän kautta. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tässä tietosuojaselosteessa annettuihin yhteystietoihin tai luokituspyynnössä tätä varten annetun linkin kautta.

Käytämme sähköpostiosoitettasi tilauksesi arviointia koskevaan pyyntöön käyttämämme arviointijärjestelmän kautta, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilauksen aikana tai sen jälkeen GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tässä tietosuojaselosteessa annettuihin yhteystietoihin tai luokituspyynnössä tätä varten annetun linkin kautta.

Arviointipyynnöt voi lähettää myös palveluntarjoajallemme Trusted Shops GmbH Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln (Trusted Shops).

Saamme vastaavasti Trusted Shop GmbH:lta tietoja prosessin tilasta (esim. onko arviointipyyntö lähetetty ja onko se saapunut) osana arviointipyyntöjen lähettämistä. Tämä tehdään GDPR:n 6 artiklan 1.1.f  kohdan mukaisesti, jotta voimme täyttää oikeutettua etuamme saada tietoja luokittelukutsuista ja jotta voimme tarvittaessa tehdä niihin perustuvia optimointeja, sekä jotta voimme täyttää Trusted Shops GmbH:n oikeutetun edun, joka koskee tämän palvelun tarjoamista.

Olemme yhdessä Trusted Shops GmbH:n kanssa vastuussa luokituspyyntöjen lähettämisestä sekä luokitus- tai tilatietojen keräämisestä ja näyttämisestä. 

Meidän ja Trusted Shops GmbH:n välisen yhteisen vastuun puitteissa ota yhteyttä Trusted Shops GmbH:han, jonka yhteystiedot löydät täältä, jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi. Lisätietoja tietosuojasta on seuraavassa linkissä. Tästä riippumatta voit myös aina ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteydenottotietoja. Kyselysi välitetään sitten tarvittaessa toiselle henkilölle, joka vastaa kyselyyn. 

6. Evästeet ja muut teknologiat

 Yleisiä tietoja

Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevaa ja jotta tiettyjen toimintojen käyttö olisi mahdollista, käytämme eri sivuilla tekniikoita, kuten niin sanottuja evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan automaattisesti päätelaitteellesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä, eli kun suljet selaimesi (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät loppulaitteeseesi ja niiden avulla voimme tunnistaa selaimesi seuraavalla vierailullasi (pysyvät evästeet).

Käytämme sellaisia tekniikoita, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme tiettyjen toimintojen käyttämiseksi (esim. ostoskoritoiminto). Nämä tekniikat keräävät ja käsittelevät IP-osoitetta, vierailun ajankohtaa, laite- ja selaintietoja sekä tietoja verkkosivustomme käytöstä (esim. tietoja ostoskorin sisällöstä). Tämä palvelee etujen tasapainottamisen puitteissa ensisijaisia oikeutettuja etuja, jotka liittyvät tarjouksemme optimoituun esittämiseen GDPR:n 6 artiklan 1.1.f kohdan mukaisesti.

Lisäksi käytämme teknologioita täyttääkseen lakisääteiset velvoitteet, joita meihin sovelletaan (esim. voidaksemme todistaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn), sekä verkkoanalyyseihin ja verkkomarkkinointiin. Lisätietoja tästä, mukaan lukien tietojenkäsittelyn oikeusperusta, on tämän tietosuojakäytännön seuraavissa kohdissa. 

Löydät selaimesi evästeasetukset seuraavista linkeistä: Microsoft Edge™ / Safari™ / Chrome™ / Firefox™ / Opera™

Jos olet antanut suostumuksesi tekniikoiden käyttöön GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tietosuojaselosteessa annettuihin yhteystietoihin.

7. Evästeiden ja muiden tekniikoiden käyttö verkkoanalyysissa ja mainonnassa

Siltä osin kuin olet antanut suostumuksesi GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti, käytämme verkkosivustollamme seuraavia kolmannen osapuolen tarjoajien evästeitä ja muita tekniikoita. Tässä yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan sen jälkeen, kun käyttötarkoitus on päättynyt ja kun me emme enää käytä kyseistä tekniikkaa. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Lisätietoja peruutusvaihtoehdoista on kohdassa "Evästeet ja muut tekniikat". Lisätietoja yksittäisten palveluntarjoajien kanssa tekemämme yhteistyön perusteista on yksittäisissä tekniikoissa. Jos sinulla on kysyttävää palveluntarjoajista ja niiden kanssa tekemämme yhteistyön perusteista, käytä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteydenottotietoja.

7.1 Googlen palveluiden käyttö verkkoanalyyseihin ja mainostarkoituksiin

Käytämme Google Ireland Ltd:n, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("Google") teknologioita alla kuvatulla tavalla. Google-teknologian automaattisesti keräämät tiedot verkkosivustomme käytöstäsi siirretään yleensä Google LLC:n palvelimelle osoitteeseen 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Jos IP-osoitteesi kerätään Googlen tekniikoiden avulla, se lyhennetään aktivoimalla IP:n anonymisointi ennen kuin se tallennetaan Googlen palvelimille. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Jollei yksittäisten tekniikoiden osalta toisin mainita, tietojenkäsittely perustuu GDPR:n 26 artiklan mukaisesti sopimukseen, jotka yhteisvastuulliset osapuolet ovat tehneet kyseistä tekniikkaa koskien. Lisätietoja Googlen suorittamasta tietojenkäsittelystä on Googlen tietosuojakäytännössä.

Google Analytics

Verkkosivuston analysointia varten Google Analytics kerää ja tallentaa automaattisesti tietoja (IP-osoite, käyntiaika, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. IP-osoitettasi ei periaatteessa yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Tietojen käsittely tapahtuu Googlen tekemän tilaustenkäsittelysopimuksen perusteella.

Verkkosivustomme optimoitua markkinointia varten olemme aktivoineet "Googlen tuotteiden ja palveluiden" tietojen luovutusasetukset. Näin Google pääsee käsiksi Google Analyticsin keräämiin ja käsittelemiin tietoihin ja voi käyttää niitä Googlen palvelujen parantamiseen. Tietojen jakaminen Googlen kanssa näiden tietojen jakamisasetusten mukaisesti perustuu rekisterinpitäjien väliseen lisäsopimukseen. Emme voi vaikuttaa Googlen suorittamaan myöhempään tietojenkäsittelyyn.

Verkkosivustomme optimoitua markkinointia varten käytämme niin sanottua käyttäjätunnustoimintoa. Tämän toiminnon avulla voimme antaa yksilöllisen, pysyvän tunnisteen vuorovaikutustiedoillesi yhdestä tai useammasta istunnosta verkkosivuillamme ja siten analysoida käyttäjäkäyttäytymistäsi eri laitteilla ja istunnoissa.

Google Analyticsin laajennustoiminto, niin sanottu DoubleClick-eväste, mahdollistaa selaimesi tunnistamisen, kun vierailet muilla verkkosivustoilla, verkkoanalyysiä ja mainontaa varten. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston toimintaa koskevien raporttien laatimiseen ja muiden verkkosivuston toimintaan liittyvien palvelujen tarjoamiseen.

Google-mainokset

Google-hakutuloksissa ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tapahtuvaa mainontaa varten verkkosivustollamme vieraillessasi asetetaan niin sanottu Google Remarketing -eväste, joka mahdollistaa automaattisesti kiinnostukseen perustuvan mainonnan keräämällä ja käsittelemällä tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstäsi) sekä pseudonyymin CookieID:n avulla ja vierailtujen sivujen perusteella. Tietojen jatkokäsittely tapahtuu vain, jos olet aktivoinut Google-tililläsi "personoitu mainonta" -asetuksen. Tässä tapauksessa, jos olet kirjautuneena sisään Googleen vieraillessasi verkkosivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analyticsin tietojen kanssa luodakseen ja määritelläkseen kohderyhmäluetteloita laitteiden välistä uudelleenmarkkinointia varten.

Verkkosivuston analysointia ja tapahtumien seurantaa varten mittaamme myöhempää käyttökäyttäytymistäsi Google Ads Conversion Tracking -palvelun avulla, jos olet saapunut verkkosivustollemme Google Adsin mainoksen kautta. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää evästeitä ja kerätä tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä, jotka perustuvat määrittelemiimme tapahtumiin, kuten verkkosivustolla käyntiin tai uutiskirjeen tilaamiseen), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. 

Google Maps

Maantieteellisten tietojen visuaalista esittämistä varten Google Maps kerää tietoja karttatoimintojen käytöstäsi, erityisesti IP-osoitteen ja sijaintitiedot, siirtää nämä tiedot Googlelle ja käsittelee niitä myöhemmin. Emme voi vaikuttaa tähän myöhempään tietojenkäsittelyyn.

Google reCAPTCHA

Suojautuakseen verkkolomakkeidemme väärinkäytöltä ja roskapostilta automaattisten ohjelmistojen (niin sanottujen bottien) toimesta Google reCAPTCHA kerää tietoja (IP-osoite, vierailun aika, selaintiedot ja tiedot verkkosivuston käytöstäsi) ja analysoi verkkosivuston käyttöäsi JavaScriptin ja evästeiden avulla. Lisäksi arvioidaan muita evästeitä, joita Googlen palvelut tallentavat selaimeesi. Henkilötietoja ei lueta tai tallenneta kyseisen lomakkeen syöttökenttiin. 

Google Fonts

Verkkosivustomme sisällön yhtenäistä esittämistä varten "Google Fonts" -skriptikoodi kerää tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot), jotka siirretään Googlelle ja joita Google käsittelee. Emme voi vaikuttaa tähän myöhempään tietojenkäsittelyyn.

YouTube Video Plugin

Kolmannen osapuolen sisällön integroimiseksi tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot) kerätään YouTube-videolisälaitteen kautta käyttämällämme laajennetulla tietosuojaustilalla ja ne siirretään Googlelle ja Google käsittelee niitä vain, jos toistat videon.

7.2 Facebook-palveluiden käyttö verkkoanalyyseihin ja mainostarkoituksiin

Facebook-pikselin käyttö

Käytämme Facebook-pikseliä osana Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Facebook") alla kuvattua teknologiaa. Facebook-pikselillä kerätään ja tallennetaan automaattisesti tietoja (IP-osoite, vierailun ajankohta, laite- ja selaintiedot sekä tiedot verkkosivustomme käytöstä, jotka perustuvat määrittelemiimme tapahtumiin, kuten verkkosivustolla käyntiin tai uutiskirjeen tilaamiseen), joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Niin sanotun laajennetun tietojen täsmäytyksen yhteydessä kerätään myös tietoja, joita voidaan käyttää yksilöiden tunnistamiseen (esim. nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot) ja ne tallennetaan hashed-muodossa täsmäytystarkoituksiin. Tätä tarkoitusta varten, kun vierailet verkkosivustollamme, Facebook Pixel asettaa automaattisesti evästeen, joka käyttää pseudonyymiä CookieID:tä tunnistamaan selaimesi, kun vierailet muilla verkkosivustoilla. Facebook yhdistää nämä tiedot muihin Facebook-tililläsi oleviin tietoihin ja käyttää niitä kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston käyttöön liittyviä palveluita, erityisesti yksilöllistä ja ryhmäkohtaista mainontaa.

Facebook-teknologioiden automaattisesti keräämät tiedot verkkosivustomme käytöstäsi siirretään yleensä Facebook, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornia 94025, USA ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt Yhdysvaltoja koskevaa riittävyyspäätöstä. Jos tietojen siirto Yhdysvaltoihin kuuluu vastuualueeseemme, yhteistyömme perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. Lisätietoja Facebookin suorittamasta tietojenkäsittelystä on Facebookin tietosuojakäytännössä.

Facebook Analytics

Facebook Analyticsin puitteissa verkkosivustomme kävijäaktiviteetteja koskevat tilastot luodaan Facebook-pikselin avulla kerätyistä tiedoista, jotka koskevat verkkosivustomme käyttöäsi. Tietojen käsittely tapahtuu Facebookin tekemän tilaustenkäsittelysopimuksen perusteella. Niiden analyysin avulla voidaan optimoida verkkosivustomme esitystapaa ja markkinointia.

Facebook-mainokset

Käytämme Facebook-mainoksia tämän verkkosivuston mainostamiseen Facebookissa ja muilla alustoilla. Määrittelemme kunkin mainoskampanjan parametrit. Facebook on vastuussa tarkasta toteutuksesta, erityisesti mainosten sijoittamista yksittäisille käyttäjille koskevasta päätöksestä. Jollei yksittäisten teknologioiden osalta toisin määrätä, tietojenkäsittely tapahtuu GDPR:n 26 artiklan mukaisen yhteisten rekisterinpitäjien välisen sopimuksen perusteella. Yhteinen vastuu rajoittuu tietojen keräämiseen ja niiden toimittamiseen Facebook Irelandille. Tämä ei koske Facebook Irelandin myöhempää tietojenkäsittelyä.

Facebook-pikselin avulla kerättyjen verkkosivustomme kävijöiden toimintaa koskevien tilastojen perusteella teemme Facebookissa Facebook Custom Audience -palvelun kautta ryhmäkohtaista mainontaa määrittelemällä kyseisen kohderyhmän ominaisuudet. Facebook toimii prosessorina, kun tietoja sovitetaan yhteen kohderyhmän määrittämiseksi (ks. edellä).

Facebook-pikselin asettaman pseudonyymin evästetunnisteen ja verkkosivustomme käytön käyttäytymistietojen avulla kerättyjen tietojen perusteella käytämme henkilökohtaista mainontaa Facebook-pikselin uudelleenmarkkinoinnin kautta. 

Facebook Pixel Conversionsin avulla mittaamme myöhempää käyttökäyttäytymistäsi web-analytiikkaa ja tapahtumien seurantaa varten, kun olet saapunut verkkosivustollemme Facebook Adsin mainoksen kautta. Tietojen käsittely tapahtuu Facebookin toimeksiannosta tapahtuvaa käsittelyä koskevan sopimuksen perusteella.

8. Trusted Shops Trustbadge / muiden widgettien integrointi

Trusted Shops -widgetit (esim. Trusted Shops Trustbadge) on integroitu tälle verkkosivustolle, jotta voidaan näyttää Trusted Shops -palvelut (esim. hyväksymismerkintä, kerätyt arvosanat) ja tarjota Trusted Shops -tuotteita ostajille tilauksen tekemisen jälkeen.

Tämän tarkoituksena on suojella oikeutettuja etujamme, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etujamme tärkeämpiä, optimaalisen markkinoinnin mahdollistamiseksi, jotta turvallinen ostaminen GDPR:n 6 artiklan 1.1.f kohdan mukaisesti on mahdollista. Trustbadge ja sillä mainostetut palvelut ovat Trusted Shops GmbH:n, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln (Trusted Shops) tarjous. Olemme yhdessä Trusted Shops:in kanssa vastuussa tietosuojalainsäädännöstä GDPR:n 26 artiklan mukaisesti. Tämän tietosuojailmoituksen puitteissa ilmoitamme sinulle seuraavassa GDPR:n 26 artiklan 2 kohdan mukaisesti sopimuksen olennaisesta sisällöstä.

Trustbadge on yhdysvaltalaisen CDN-palveluntarjoajan (sisällönjakeluverkko) yhteisvastuun piirissä. Tietosuojan asianmukainen taso varmistetaan vakiomuotoisilla tietosuojalausekkeilla ja muilla sopimustoimenpiteillä. Lisätietoja Trusted Shops GmbH:n tietosuojasta löydät täältä.

Kun Trustbadgea kutsutaan, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin sanotun palvelinlokitiedoston, joka sisältää myös IP-osoitteesi, kutsun päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan (käyttötiedot) ja dokumentoi kutsun. IP-osoite anonymisoidaan heti keräämisen jälkeen, jotta tallennettuja tietoja ei voida yhdistää henkilökohtaisesti sinuun. Palvelimen lokitiedosto tallennetaan turvallisuustietokantaan turvallisuuspoikkeamien analysointia varten ja se poistetaan tai anonymisoidaan automaattisesti viimeistään 90 päivän kuluttua sen luomisesta. Tämä palvelee meidän ja Trusted Shopsin oikeutettua etua GDPR:n 6 artiklan 1.1.f kohdan mukaisesti väärinkäytösten ja petosten estämiseksi, tarjousten ja verkkosivustojen optimoimiseksi sekä verkkosivuston tai Trustbadgen tai muiden Trusted Shopsin widgettien häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi. 

Muita henkilötietoja siirretään Trusted Shops GmbH:lle, jos päätät käyttää Trusted Shopsin tuotteita tilauksen tekemisen jälkeen tai jos olet jo rekisteröitynyt käyttämään niitä. Tätä tarkoitusta varten henkilötietoja kerätään automaattisesti tilaustiedoista. Se, oletko ostajana jo rekisteröitynyt tuotteen käyttöön, tarkistetaan automaattisesti käyttämällä neutraalia parametria, sähköpostiosoitetta, joka on sekoitettu kryptologisella yksisuuntaisella toiminnolla. Sähköpostiosoite muunnetaan ennen lähettämistä hash-arvoksi, jota Trusted Shops ei voi purkaa. Vastaavuuden tarkistamisen jälkeen parametri poistetaan automaattisesti.

Näin voidaan tarkistaa, oletko jo rekisteröitynyt Trusted Shops GmbH:n palveluihin ja se on näin ollen tarpeen meidän ja Trusted Shopsin ensisijaisten oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotka liittyvät kuhunkin yksittäiseen tilaukseen liittyvän ostajan suojan tarjoamiseen ja transaktioiden arviointipalveluihin GDPR:n 6 artiklan 1.1.f kohdan mukaisesti. Jos näin on, jatkokäsittely suoritetaan sinun ja Trusted Shopsin välisen sopimuksen mukaisesti. Jos et ole vielä rekisteröitynyt palveluihin, saat myöhemmin tilaisuuden tehdä niin. Jatkokäsittely rekisteröinnin jälkeen riippuu myös Trusted Shopsin kanssa tehdystä sopimuksesta. Jos et rekisteröidy, Trusted Shops poistaa automaattisesti kaikki lähetetyt tiedot, eikä henkilökohtainen viittaus ole enää mahdollista.

Meidän ja Trusted Shops GmbH:n välisen yhteisen vastuun puitteissa ota yhteyttä Trusted Shops GmbH:han, jonka yhteystiedot löydät täältä, jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai haluat käyttää oikeuksiasi. Lisätietoja tietosuojasta on seuraavassa linkissä. Tästä riippumatta voit myös aina ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteydenottotietoja. Kyselysi välitetään sitten tarvittaessa toiselle henkilölle, jolta saat vastauksen.

9. Sosiaalinen media

9.1 Sosiaaliset liitännäiset Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja Pinterestistä

Verkkosivustollamme käytetään sosiaalisten verkostojen sosiaalisia painikkeita. Ne on integroitu sivulle vain HTML-linkkeinä, joten yhteyttä kyseisen palveluntarjoajan palvelimiin ei muodosteta, kun verkkosivustoamme kutsutaan. Jos napsautat jotakin painiketta, kyseisen sosiaalisen verkoston verkkosivusto avautuu selaimesi uuteen ikkunaan, jossa voit napsauttaa esimerkiksi Tykkää- tai Kyllä-painiketta.

9.2 Verkkoläsnäolomme Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, YouTubessa, Pinterestissä, LinkedInissä ja Xingissä

Jos olet antanut suostumuksesi kyseiselle sosiaalisen median toimijalle GDPR:n 6 artiklan 1.1.a kohdan mukaisesti, tietojasi kerätään ja tallennetaan automaattisesti markkinatutkimus- ja mainostarkoituksiin, kun vierailet verkkopalvelussamme edellä mainituissa sosiaalisissa medioissa, joista luodaan käyttöprofiileja salanimiä käyttäen. Näitä voidaan käyttää esimerkiksi sellaisten mainosten sijoittamiseen alustojen sisällä ja ulkopuolella, jotka oletettavasti vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Tähän tarkoitukseen käytetään yleensä evästeitä. Yksityiskohtaiset tiedot sosiaalisen median operaattorin suorittamasta tietojen käsittelystä ja käytöstä sekä yhteydenottovaihtoehdon ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät oikeutesi ja asetusvaihtoehtosi löydät alla linkitetyistä palveluntarjoajien tietosuojailmoituksista. Jos tarvitset vielä apua tässä asiassa, voit ottaa meihin yhteyttä.

Facebook on Facebook Ireland Ltd:n, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Facebook Ireland") palvelu. Facebook Irelandin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät Facebook-verkkosivustoamme Facebookissa, siirretään yleensä Facebook, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.  Tietojen käsittely Facebookin fanisivulla vierailun yhteydessä tapahtuu GDPR:n 26 artiklan mukaisesti yhteisvastuussa olevien osapuolten välisen sopimuksen perusteella. Lisätietoja (tietoja Insights-tiedoista) löytyy täältä.

Twitter on Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07, Irlanti ("Twitter") palvelu. Twitterin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelujamme Twitterissä, siirretään yleensä Twitter, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. 

Instagram on Facebook Ireland Ltd:n, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti ("Facebook Ireland") tarjoama palvelu. Facebook Irelandin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelua Instagramissa, siirretään yleensä Facebook, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.  Tietojen käsittely Instagram-tykkäyssivulla vierailun yhteydessä perustuu DSGVO:n 26 artiklan mukaiseen yhteisvastuullisen osapuolen väliseen sopimukseen. Lisätietoja (tietoja Insights-tiedoista) löytyy täältä.

YouTube on Google Ireland Ltd:n, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti ("Google") palvelu. Googlen automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät YouTube-verkkopalvelua, siirretään yleensä Google LLC:n palvelimelle osoitteeseen 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin. 

Pinterest on Pinterest Europe Ltd:n, Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanti ("Pinterest") tarjous. Pinterestin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät verkkopalvelujamme Pinterestissä, siirretään yleensä Pinterest, Inc:n palvelimelle osoitteeseen 505 Brannan St., San Francisco, CA 94107, USA, ja tallennetaan sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltoja varten. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.

LinkedIn on LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanti ("LinkedIn") palvelu. LinkedInin automaattisesti keräämät tiedot siitä, miten käytät LinkedIn-verkkopalvelua, siirretään yleensä LinkedIn Corporationin palvelimelle osoitteeseen 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, USA, ja varastoitiin sinne. Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyspäätöstä Yhdysvaltojen osalta. Yhteistyömme niiden kanssa perustuu Euroopan komission vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin.  

Xing:iä tarjoaa New Work SE:n, Dammtorstraße 30, 20354 Hampuri.

10. Yhteydenottovaihtoehdot ja oikeutesi

10.1 Oikeutesi

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

  • GDPR:n 15 artiklan mukaisesti oikeus pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi siinä määritellyssä laajuudessa;
  • GDPR:n 16 artiklan mukaisesti oikeus vaatia tallentamiemme virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen korjaamista ilman aiheetonta viivytystä.
  • GDPR:n 17 artiklan mukaisesti oikeus vaatia tallentamiemme henkilötietojesi poistamista, ellei jatkokäsittely ole tarpeen sananvapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi
    • sananvapauden ja tiedonvälityksen vapauden käyttäminen
    • lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi;
    • yleisen edun vuoksi; tai
    • oikeudellisten vaateiden esittäminen, esittäminen tai puolustaminen;
  • GDPR:n 18 artiklan mukaisesti oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, jos
    • kiistät tietojen paikkansapitävyyden;
    • käsittely on lainvastaista, mutta vastustat sen poistamista;
    • emme enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen, tai
    • olet vastustanut käsittelyä GDPR:n 21 artiklan mukaisesti;
  • GDPR:n 20 artiklan mukaisesti oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai oikeus pyytää niiden siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle;
  • GDPR:n 77 artiklan mukainen oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä tavanomaisen asuinpaikkasi tai työpaikkasi valvontaviranomaiseen tai yrityksemme pääkonttoriin tätä tarkoitusta varten.

Vastustamisoikeus

Jos käsittelemme henkilötietoja edellä selostetulla tavalla suojellaksemme oikeutettuja etujamme, jotka ovat etujen tasapainottamisen yhteydessä etusijalla, voit vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuudessa. Jos käsittely suoritetaan suoramarkkinointitarkoituksiin, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely tapahtuu muita tarkoituksia varten, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä vain omaan erityistilanteeseesi liittyvin perustein.

Kun olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely palvelee oikeudellisten vaatimusten esittämistä, toteuttamista tai puolustamista.

Tätä ei sovelleta, jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksiin. Tällöin emme enää käsittele henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten.

10.2 Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä, haluat saada tietoja, oikaista, rajoittaa tai poistaa tietoja sekä peruuttaa annetun suostumuksen tai vastustaa tietojen tiettyä käyttöä, ota yhteyttä yrityksemme tietosuojavastaavaan.

Tietosuojavastaava:

KAJO-Datenschutz, Jörg Kappestein
Bahnhofstr. 11
87677 Stöttwang
Saksa

info@kajo-datenschutz.de

Tietosuojakäytäntö on luotu Trusted Shops -oikeudellisella tekstieditorilla yhteistyössä FÖHLISCH Rechtsanwälte -yhtiön kanssa.