📰 Blogi

Food Journal -osiostamme löydät monipuolisesti ruoka-aiheisia teemoja. Esittelemme sinulle ainutlaatuisia reseptejä, jotka olemme kehittäneet yhteistyössä ruoanlaittajalahjakkuuksien ja KoRo-fanien kanssa, ja haastatteluissamme saat uusia vaikutelmia ravitsemukseen liittyvistä teemoista,  yrityksen perustamisesta ja monesta muusta.

🗓 25.5.2023

Soijarakeet: Mitä hienojakoinen jyvä voi tehdä?

Kun ajattelet soijajauhelihaa tai soijarakeista, ajattelet luultavasti vegaanista bolognesea. Mutta pienillä soijarakeilla voi tehdä paljon muutakin. Ne toimivat ihanteellisena pohjana kastikkeille ja antavat sinulle hyvän annoksen proteiinia - joten anna mennä vaan!

👤 Hannah Rieder

🗓 22.3.2023

Shrinkflation - kun yritykset temppuilevat pakkauskokojen kanssa

Inflaatio seuraa meitä ruokakauppaan: se ei ole vain tunne siitä, että kaikki on kaksi kertaa kalliimpaa ja ostoskori on vain puoliksi täynnä. Sitä, mitä jotkut yritykset sitten tekevät, kutsutaan shrinkflationiksi. Sisältö kutistuu, mutta tuotepakkaus pysyy saman kokoisena.

👤 Hannah Rieder

🗓 31.1.2023

Hintojen muutokset – Helmikuu 2023

Läpinäkyvyys on yksi KoRon perusperiaatteita. Siksi haluamme kertoa sinulle tarkkaan, miksi ja miten joudumme nostamaan osaa hinnoistamme:

👤 Natalie Wendt, Biggy Le

🗓 13.1.2023

KoRo x Our House by Deutsche Sporthilfe: Edistämme roolimalleja!

Urheilijoiden tukeminen heidän hankkeissaan - siinä näemme itsemme ja ojennamme käden ja eväitä "Meidän talolle". "Our House" on Deutsche Sporthilfe -merkki, joka tekee pirun hienoa työtä. Puhuimme projektipäällikkö Lucas Flümannin kanssa "Meidän talostamme", KoRosta ja roolimalleista.

👤 Tara Rezaie Farmand

🗓 13.1.2023

Takaisin lapsuuteen ALL GOOD Cereal -muroilla: rapeita aamiaissilmukoita ilman puhdistettua sokeria

KoRo Source, KoRo Café, KoRo Ice Cream, KoRo Frauenlauf - kyllä, KoRo ei ole mukana vain pähkinäluomisessa, vaan myös monissa muissa projekteissa! Lue, mistä KoRo X ALL GOOD Cerealissa on kyse ja mikä on idea "Luomumurojen hyvyyden" takana.

👤 Natalie Wendt, Sanja Middeldorf

🗓 18.11.2022

Hasselpähkinä Energyballs ilman taateleita

Herkullisia energiapalloja ilman taateleita - tehdään nopeasti ja vain muutamalla ainesosalla!

👤 Alisia Schrieder

🗓 18.11.2022

Omenaiset pannukakut

Voit kirjaimellisesti haistaa omenan ja kanelin tuoksun, kun katsot sitä - taivaallista!

👤 Laura Köppen

🗓 18.11.2022

Kolminkertainen raaka suklaa Brownie

Nopea ja helppo brownie-variaatio, jota ei tarvitse edes leipoa!

👤 Nadine Rader

🗓 16.11.2022

Siemeniä sisältävä näkkileipä

Tämä rapea näkkileipä on täydellinen välipala aterioiden välissä. Se on myös niin helppo valmistaa. Kokeile sitä!

👤 Lisa

🗓 16.11.2022

Müsliriegel

Keskitettyä energialatausta varten!

👤 Annika Stein

🗓 16.11.2022

Vegaaniset banaani-suklaamuffinssit

Mikään ei voita mehukkaita banaanisuklaamuffinsseja. Ne ovat todellista herkkua, ja mikä parasta: ne ovat täysin vegaanisia!

👤 Julia Szajdak-Breucking

🗓 11.11.2022

Vesimeloni "Tonnikala

Tämä vesimeloni-"tonnikala" näyttää hyvin paljon oikealta tonnikalalta. Kuulostaa aluksi epätavalliselta, mutta maistuu erittäin hyvältä. Jos haluat vegaanisen tonnikalavaihtoehdon, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä reseptiä!

👤 Anne-Sophie Hoffmann

🗓 11.11.2022

Tiramisu-torni

Mikä on parempaa kuin tiramisu? Tässä meillä on hieman erilainen, proteiinipitoinen versio, joka maistuu silti uskomattoman herkulliselta! Mikset kokeilisi sitä?

👤 Maren Braust

🗓 10.11.2022

Mustikka-vanilja-murskakakku tarjottimelta

Mustikkafanit rakastavat tätä kakkua! Mutta se miellyttää taatusti myös kaikkia muita makeanhimoja.

👤 Julia Szajdak-Breucking

🗓 10.11.2022

Mustikkainen granola valkoisella mantelimurskalla

Tämä rapea mysli on loistava tapa aloittaa päivä!

👤 Julia Szajdak-Breucking