Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Aroniahillo Automatisch übersetzt

Helppo 18. syyskuuta 2018
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
10 min

Herkullista leivän tai sämpylöiden päällä, lehtitaikinan täytteenä, jogurtin, tuorejuuston ja riisivanukkaan mausteena: tämä aroniahillo tarjoaa herkullisen vaihtoehdon perinteisille levitteille. Valmistus on erittäin helppoa. Pidä hauskaa reseptin kanssa!

250 ml Vesi
4 rkl Aronia-karhut
6 rkl Aronia-tiiviste
200 g Sokeri
2 tl Omenapektiini
  • Vaihe 1/6

    Laita aronia kattilaan, peitä vedellä ja keitä noin 10 minuuttia.

  • Vaihe 2/6

    Kuumenna 250 ml vettä toisessa kattilassa.

  • Vaihe 3/6

    Sekoita 3 ruokalusikallista sokeria omenapektiiniin ja sekoita se lämmitettyyn veteen.

  • Vaihe 4/6

    Kiehauta koko ajan sekoittaen.

  • Vaihe 5/6

    Lisää loput sokerista ja aroniakonsentraatti ja kiehauta uudelleen.

  • Vaihe 6/6

    Kaada kuuma hillo purkkiin ja sulje se ilmatiiviisti.

Mitä muut sanovat Aroniahillo:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti