Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Bolo mal anders Automatisch übersetzt

Keskivaikea 11. elokuuta 2021
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
10 min

Vaihtelua klassiseen boloon: vegaaninen saksanpähkinä- ja sienipasta.

100 g Saksanpähkinät
500 g Posti
3 kpl sellerinvarsia
1 kpl Sipuli
7 kpl Sienet
25 g Spelttijauhot
1 rkl Oliiviöljy
1 tl Pizzamauste
2 kpl Valkosipulinkynnet
100 ml Vesi
1 rkl Tomaattimassa
350 ml Tomaattikastike yrttien kanssa
1 tl Vegaaninen vaihtoehto parmesaanille
0 tarvittaessa Tuore persilja
0 tarvittaessa Pippuri
0 tarvittaessa Suola
0 tarvittaessa Tuore basilika
  • Vaihe 1/7

    Laita saksanpähkinät, spelttijauhot, suola ja pippuri blitz-hakkuriin ja hienonna.

  • Vaihe 2/7

    Kiehauta vesi ja lisää suola.

  • Vaihe 3/7

    Pilko selleri, sipuli ja valkosipuli.

  • Vaihe 4/7

    Kuumenna oliiviöljy suuressa pannussa. Lisää sitten selleri, sipuli ja valkosipuli ja kuullota lyhyesti.

  • Vaihe 5/7

    Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää veteen 1 tl öljyä

  • Vaihe 6/7

    Lisää pähkinä-sieniseos pannulle ja paista lyhyesti. Lisää tomaattipyree, tomaattikastike ja vesi. Hauduta 7-10 minuuttia hyvin sekoittaen. Lisää sitten hienonnettu persilja ja basilika. Mausta mausteilla.

  • Vaihe 7/7

    Ripottele valmiin pastan päälle parmesaanin vegaanista vaihtoehtoa ja basilikaa.

Mitä muut sanovat Bolo mal anders:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti