
Herkullinen mangokakku, jossa on pähkinäpohja ja kookoskermaa.
-
Schritt 1/3
Pohjaa varten sulata kookosöljy ja sekoita taatelit ja pähkinät tehosekoittimessa noin 1 minuutti. Painele tahmea seos kakkuvuokaan ja laita jääkaappiin jäähtymään.
-
Schritt 2/3
Kuori mangon kuori (laita muutama kuutio sivuun koristelua varten) ja soseuta se. Sekoita 100 ml kookosmaitoa ja 3,5 g agar-agaria ja keitä kattilassa noin 1 minuutti. Nosta kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon loput kookosmaidosta, ripaus suolaa, vegaaninen Skyr ja mangosose. Levitä seos pähkinäpohjan päälle tasaiseksi ja laita seos jälleen jääkaappiin.
-
Schritt 3/3
Kuori ja soseuta toinen mango mangohyytelöä varten. Sekoita 100 ml vettä ja loput agar agarista ja keitä noin 1 minuutti. Ota kattila pois liedeltä, sekoita joukkoon mangosose ja levitä mangoseos hyvin jäähtyneen kookoskermaan. Jäähdytä kakkua vähintään 2 tuntia, jotta kerma jähmettyy.
Mitä muut sanovat Ei-leivottu mangokakku:sta