Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Etanoiden nyppiminen Automatisch übersetzt

Helppo 8. lokakuuta 2020
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
20 min

Anna seuraavan kahvitaukosi makeutua näillä herkullisilla nyplätyillä pullia!

50 g Erytritoli
250 g Skyr / vähärasvainen rahka
15 g Voi tai kasvisvaihtoehto
12 g Puddingjauhe vanilja
40 g Suklaaproteiinijauhe
15 g Kaakaojauhe
85 g Spelttijauhot
1 tl Leivinjauhe
1 rkl Omenasose (makeuttamaton)
15 g Kookosjauho
1 kpl Eiklar
  • Vaihe 1/8

    Kuumenna uuni 180 °C:n ylä-/alalämpötilaan.

  • Vaihe 2/8

    Vatkaa 1 rkl Skyr, voi ja erytritoli sauvasekoittimella kuohkeaksi.

  • Vaihe 3/8

    Sekoita keskenään 75 g spelttijauhoja, 10 g kaakaojauhetta, proteiinijauhe ja leivinjauhe. Lisää voiseos ja vaivaa taikinaksi taikinakoukulla tai käsin.

  • Vaihe 4/8

    Jaa taikina 3-4 yhtä suureen osaan, muotoile palloksi ja litistä leivinpaperilla vuoratulle pellille. Tee pieni syvennys ja vedä reunoja hieman ylöspäin.

  • Vaihe 5/8

    Sekoita 200 g Skyr, vaniljakastikejauhe ja munanvalkuainen keskenään ja levitä taikinan keskelle.

  • Vaihe 6/8

    Sekoita kookosjauhot, 10 g spelttijauhoja, 5 g kaakaota, 20 g erytritolia ja omenasosetta murua varten. Muotoile muruiksi ja levitä ne kvarkkiseoksen päälle.

  • Vaihe 7/8

    Paista taleria esilämmitetyssä uunissa noin 20 minuuttia.

  • Vaihe 8/8

    Anna jäähtyä ja nauti.

Mitä muut sanovat Etanoiden nyppiminen:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti