Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Gluteeniton Supergrain patonki Automatisch übersetzt

Keskivaikea 3. marraskuuta 2020
Valmistusaika:
15 min
Valmistusaika:
30 min
Paisto-/Lepoaika
15 min

Tämä herkullinen patonki ei tarvitse lainkaan jauhoja, ja se on juuri oikea tapa kokeilla jotain erilaista.

  • Vaihe 1/11

    Vatkaa munat suolan kanssa vaahdoksi.

  • Vaihe 2/11

    Sekoita toisessa avaimessa jauhettu kultainen pellavansiemen, mantelijauho, hamppuproteiini, bambukuitu ja jauhettu psylliumkuori.

  • Vaihe 3/11

    Lisää nyt öljy munien joukkoon.

  • Vaihe 4/11

    Lisää rahka kulhoon öljyn ja munien kanssa ja vatkaa kaikki.

  • Vaihe 5/11

    Sekoita nyt kuivat aineet munaseokseen.

  • Vaihe 6/11

    Anna taikinan levätä vähintään 15 minuuttia.

  • Vaihe 7/11

    Muotoile taikina patongiksi. Pieni vinkki: Laita avaimeen vettä ja laita se uuniin.

  • Vaihe 8/11

    Lisää nyt valinnaisesti siemeniä tai ytimiä patongin päälle.

  • Vaihe 9/11

    Paista patonkia 30-40 minuuttia 180º:ssa esilämmitetyssä uunissa.

  • Vaihe 10/11

    Paistoaika riippuu uunista. Testaa 30 minuutin kuluttua ensimmäisen kerran, onko väri kullanruskea ja patonki rapea.

  • Vaihe 11/11

    Anna jäähtyä ennen leikkaamista.

Mitä muut sanovat Gluteeniton Supergrain patonki:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti