Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Italialainen pastasalaatti etikkahelmien kanssa Automatisch übersetzt

Helppo 21. marraskuuta 2023

Pastasalaatti on todellakin kesän, auringonpaisteen ja hyvän mielen ruumiillistuma, ja se on ihanteellinen take away grillijuhliin tai piknikille. Mutta psst: Jopa talvella pastasalaatti sopii loistavasti mukaan eväslaatikkoon. Valmistaudu siis pienelle matkalle Italiaan ja anna makunystyröidesi leijua pilvissä!

250 g Farfalle
50 g Kuivatut tomaatit
300 g Cherrytomaten
0 maun mukaan tuoretta basilikaa
1 Kourallinen Rucola
2 rkl Männynpähkinät
0 maun mukaan Etikkahelmet
4 rkl Neitsytoliiviöljy
1 rkl Balsamico-Essig
1 rkl Sitruunamehu
1 tl agavesiirappi
0 maun mukaan Suola
0 maun mukaan mustapippuri
  • Vaihe 1/7

    Paahda pinjansiemenet pienellä pannulla. Ole varovainen: Ne tummuvat nopeammin kuin luuletkaan!

  • Vaihe 2/7

    Keitä pasta al dente -kypsäksi ja valuta.

  • Vaihe 3/7

    Puolita kirsikkatomaatit, pilko aurinkokuivattuja tomaatteja ja basilikaa ja laita kaikki rucolan kanssa suureen kulhoon.

  • Vaihe 4/7

    Voit halutessasi repiä mozzarellapallon palasiksi ja lisätä sen salaattiin.

  • Vaihe 5/7

    Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää se kulhoon jäähtyneen pastan kanssa juuri ennen tarjoilua.

  • Vaihe 6/7

    Lisää pastasalaatin päälle etikkahelmiä ja pinjansiemeniä.

  • Vaihe 7/7

    Nauttikaa ateriastanne!

Mitä muut sanovat Italialainen pastasalaatti etikkahelmien kanssa:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti