Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Juustokakku mansikkakuorrutteella Automatisch übersetzt

Keskivaikea 20. kesäkuuta 2018
Valmistusaika:
15 min
Paisto-/Lepoaika
24 h

Juustokakku mansikkakuorrutteella, juustokakun ystävät juhlivat erityisesti tätä erityistä luomusta!

25 ml Voi tai kookosöljy
100 g Macadamiakerne
65 g Kookospähkinänkukkasokeri
35 g Proteiinijauhe
40 g Kookoslastut
250 g Quark
225 g Kermajuusto
120 g soseutettuja mansikoita
1 Paketti Gelatiini
  • Vaihe 1/5

    Laita 100 g jauhettuja makadamian siemeniä, 25 ml sulatettua voita tai kookosöljyä ja 25 g kookoskukkasokeria jousivuokaan ja paista 15 minuuttia 180 °C:n uunissa 180 °C:n kiertoilmauunissa, kunnes ne ovat ruskistuneet kevyesti.

  • Vaihe 2/5

    Sekoita rahkatäytettä varten kaikki ainekset keskenään lukuun ottamatta liivatetta. Liuota sitten puolet liivatteesta kuumaan veteen. Sekoita kerma liuotetun, lämpimän liivatteen joukkoon.

  • Vaihe 3/5

    Levitä rahkatäyte jäähtyneen pohjan päälle.

  • Vaihe 4/5

    Soseuta mansikat mansikkakuorrutetta varten. Liuota toinen puoli liivatteesta kuumaan veteen. Sekoita joukkoon mansikkasose ja kaada seos kakun päälle.

  • Vaihe 5/5

    Jätä juustokakku jääkaappiin yön yli ja nauti seuraavana päivänä.

Mitä muut sanovat Juustokakku mansikkakuorrutteella:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti