Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Kurpitsakakku, jossa on kasvipohjainen kurpitsakermakuorrutus Automatisch übersetzt

Helppo 22. marraskuuta 2023
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
45 min

Tarvitsetko kodikkaan reseptin kylmille päiville? Meillä on sinulle! Kokeile kurpitsakakkuamme kasvipohjaisella kurpitsakermakuorrutteella!

250 g Jauhot
100 g Kookospähkinänkukkasokeri
1 rkl Kurpitsapiiraan mauste
2 tl Leivinjauhe
1 rkl Mantelivoi kurpitsamausteella
250 g Kurpitsasose
1 kypsä banaani
100 ml Vaahterasiirappi
60 Rypsiöljy
1 rkl Omenaviinietikka
200 g Kurpitsasose
100 g Vihannesten tuore kerma
1 Ripaus Kaneli
1 Schuss Kasvisjuoma
1 rkl Mantelivoi kurpitsamausteella
  • Vaihe 1/5

    Esilämmitä uuni 180 °C:n ylä-/alalämpötilaan ja voitele kakkuvuoka eli leipäpelti.

  • Vaihe 2/5

    Soseuta banaani ja sekoita kurpitsasose, mantelivoi, vaahterasiirappi, rypsiöljy ja omenaviinietikka.

  • Vaihe 3/5

    Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne nestemäisiin aineisiin. Sekoita kaikki hyvin, kunnes muodostuu tasalaatuinen ja sileä taikina.

  • Vaihe 4/5

    Kaada taikina vuokaan ja paista 40-45 minuuttia. On parasta testata vartaalla. Jos mikään taikinasta ei tartu tikkuun, tiedät, että se on valmis. Anna sitten jäähtyä kunnolla.

  • Vaihe 5/5

    Sekoita kuorrutusta varten kaikki ainekset keskenään ja lisää hieman kasvisjuomaa, jos seos on liian paksua. Levitä kakun päälle ja nauti!

Mitä muut sanovat Kurpitsakakku, jossa on kasvipohjainen kurpitsakermakuorrutus:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti