Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Mausteiset viikuna Newtons Automatisch übersetzt

Helppo 16. tammikuuta 2018
Valmistusaika:
15 min
Paisto-/Lepoaika
10 min

Oletko kuullut Newtonista? Ne ovat herkkä, kostea leivonnainen, jossa on hedelmäinen viikunatäyte. Meillä on sinulle loistava resepti, joka ei vaadi lainkaan leipomista ja vie nautinnon seuraavalle tasolle. Voit valmistaa newtonit hyvin nopeasti ja helposti ja säilyttää niitä jääkaapissa useita päiviä. Näin olet täydellisesti varustautunut välipaloilla tai voit yllättää vieraasi uudella kakkuvaihtoehdolla.

110 g Päivämäärät
1 Ripaus Suola
60 g Pekaanipähkinän ytimet
100 g Viikunat
40 g Kaurapuuroa
1 tl Sitruunan kuori
2 tl Kaneli
1 tl Inkivääri
1 tl Speculoos-mauste
1 tl Vaniljauute
  • Vaihe 1/5

    Liota viikunoita ja taateleita kuumassa vedessä noin 10-15 minuuttia täytettä varten.

  • Vaihe 2/5

    Käsittele pekaanipähkinänsydämet ja kaurahiutaleet jauhoksi tehosekoittimessa. Lisää sitten taatelit jauhoseokseen ripauksen suolaa kera. Sekoita kaikki ainekset, kunnes muodostuu mureneva mutta yhtenäinen massa. Muotoile taikina palloksi ja laita se toistaiseksi sivuun.

  • Vaihe 3/5

    Laita liotetut taatelit ja viikunat tehosekoittimeen muiden ainesosien kanssa ja sekoita, kunnes muodostuu levitettävä seos. Lisää vettä tarpeen mukaan.

  • Vaihe 4/5

    Levitä leivinpaperilevy työtasolle ja kaulitse taikina suorakaiteen muotoiseksi. Levitä täyte tasaisesti taikinaan, kääri se kokoon ja sulje sauma sormilla.

  • Vaihe 5/5

    Kääri sitten kaikki leivinpaperiin ja säilytä jääkaapissa. Pienet newtonit kannattaa leikata irti juuri ennen tarjoilua.

Mitä muut sanovat Mausteiset viikuna Newtons:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti