Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Nopea Quark-proteiinileipä Automatisch übersetzt

Keskivaikea 14. huhtikuuta 2021
Valmistusaika:
30 min
Paisto-/Lepoaika
30 min

Miksi et leipoisi omaa leipääsi? Tässä on nopea resepti kostean täysjyväleivän valmistamiseen speltti- ja mantelijauhoista.

150 g Mantelijauho
500 g Vähärasvainen juusto
250 g Täysjyväruisesta spelttivehnästä valmistetut jauhot
2 tl Suola
2 kpl Munat
2 tl Pellavansiemenet
1 rkl Leivinjauhe
100 g Riisiproteiini
2 rkl Vaahterasiirappi
2 rkl Essig
  • Vaihe 1/6

    Kuumenna uuni 200 °C:een. Jos sinulla on uuni, aseta se höyrystimelle, muuten laita siihen vain pieni kulho vettä. Höyry varmistaa, että kuoresta tulee mukavan rapea.

  • Vaihe 2/6

    Punnitse kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää sitten kaikki märät ainekset ja vaivaa kaikki tasaiseksi taikinaksi.

  • Vaihe 3/6

    Muotoile leipä ja tee terävällä veitsellä tähdenmuotoinen viilto yläosaan. Sivele sitten vedellä ja ripottele halutessasi muutamia siemeniä.

  • Vaihe 4/6

    Aseta leipä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja laita uuniin.

  • Vaihe 5/6

    Avaa uunin luukku kerran 10 minuutin kuluttua, jotta höyry pääsee ulos. Laske sitten lämpötila 170 °C:een ja paista vielä puoli tuntia.

  • Vaihe 6/6

    Leipä on valmis, kun se kuulostaa ontolta, kun sitä kopauttaa selkään. Anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista, muuten taikina tarttuu veitseen.

Mitä muut sanovat Nopea Quark-proteiinileipä:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti