Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Soijakebab-pannu Automatisch übersetzt

Keskivaikea 29. kesäkuuta 2019
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
20 min

Tämä proteiinipitoinen kulho on hienostunut kermaisella cashew-soseella. Olemme vakuuttuneita.

90 Soijaleikkeleet, karkeat
600 ml Vesi
1 Sipuli
1 Kokosöl
1 Munuaispavut
1 Kesäkurpitsa
1 Valkosipulin kynsi
1 Cashewmus
1 tl str. kumina
1 tl curryjauhe
1 Tomaattikastikkeessa olevat hienonnetut tomaatit
1 tl paprikajauhe
1 Suola
1 Yrtit
1 Pippuri
  • Vaihe 1/5

    Kaada 600 ml vettä kattilaan ja lisää soijapihvit, karkeat. Hauduta 10 minuuttia ja kaada vesi pois.

  • Vaihe 2/5

    Kuumenna kookosöljy suurella paistinpannulla. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota.

  • Vaihe 3/5

    Pilko soijaleikkeleet, kidneypavut, tomaatit ja kesäkurpitsat pieniksi paloiksi ja lisää joukkoon.

  • Vaihe 4/5

    Lisää mausteet ja sekoita joukkoon cashew-sose. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.

  • Vaihe 5/5

    Kaada kulhoon tai syvälle lautaselle ja koristele yrteillä.

Mitä muut sanovat Soijakebab-pannu:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti