Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Suklaa hasselpähkinäkakku Automatisch übersetzt

Helppo 3. marraskuuta 2020
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
25 min

Suklaapähkinöiden unelma kakusta!

15 g Proteiinijauhe
15 g Erytritoli
30 g jauhetut hasselpähkinät
1 tl Backkakao
1 kpl Eiklar
2 g Leivinjauhe
60 ml Kirnupiimä
1 rkl Hasselpähkinän maku
  • Vaihe 1/4

    Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten märät aineet.

  • Vaihe 2/4

    Vatkaa sillä välin munanvalkuaiset jäykiksi ja sekoita ne varovasti muun taikinan joukkoon niin, että taikinan koostumus pysyy kuohkeana.

  • Vaihe 3/4

    Paista 180ºC:ssa noin 25 minuuttia.

  • Vaihe 4/4

    Juoksuta päälle leivontakaakaosta ja vedestä koostuva kuorrute ja hieman makeutta.

Mitä muut sanovat Suklaa hasselpähkinäkakku:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti