(0)

Tattari-kasviskulho tahinikastikkeella ja siemenillä

Einfach 16. kesäkuuta 2020
Vorbereitungszeit:
20 Min.
Zubereitungszeit:
20 Min.

Erittäin yksinkertainen ja nopea resepti, joka sopii täydellisesti lounaaksi.

120 g Tattari
10 kpl braune Sienet
1 EL Oliiviöljy
100 g Ruusukaali
1 Knolle Rote Beete
0,5 Brokkoli
2 kpl Pastinaken
1 TL Suola
1 TL Pippuri
1 TL Kurkuma
1 Zehe Valkosipuli (valinnainen)
1 TL Paprika
1 TL Seesam
6 EL Kastele tarvittaessa enemmän
1 Zehe Valkosipulin kynsi
5 EL Tahini
1 TL Auringonkukansiemenet
1 TL Sitruunamehu
1 Prise meri- tai vuorisuola
1 EL Hunaja tai vaahterasiirappi, riisisiirappi, taatelisiirappi.
  • Schritt 1/5

    Lisää tattari kaksinkertaiseen määrään kiehuvaa vettä ja teelusikallinen kasvislientä. Hauduta kannella n. 20min, kunnes tattari on täysin imeytynyt veteen.

  • Schritt 2/5

    Puhdista sillä välin vihannekset, kuori ne tarvittaessa ja leikkaa ne suupalan kokoisiksi kuutioiksi.

  • Schritt 3/5

    Kuumenna oliiviöljy pannulla ja purista valkosipulinkynsi joukkoon ja kuullota noin 1 minuutti. Lisää parsakaali ja paista noin 5 minuuttia. Lisää sitten loput vihannekset.

  • Schritt 4/5

    Sekoita kaikki tahinikastikkeen ainekset kulhossa.

  • Schritt 5/5

    Kun tattari on valmista ja vihannekset ovat kypsiä, sekoita ne kulhossa tai lautasella, kaada kastike päälle ja lisää päälle kevyesti paahdettuja auringonkukansiemeniä ja seesaminsiemeniä. Nauti ateriastasi!

Mitä muut sanovat Tattari-kasviskulho tahinikastikkeella ja siemenillä:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti