Olet supermarketissa ja sinulla on yksi asia mielessäsi: Osta kauden vihanneksia. Loistava ajatus, ajattelet, kun hyllystä löytyy vain perunoita, kaalia ja sipulia - koska kotiruokaa ei ole sinun juttusi. Yritämme vakuuttaa sinut toisin. Näillä resepteillä näytämme sinulle, miten uskomattoman maukkaita kotikasvatetut talvivihannekset voivat olla.
-
Vaihe 1/5
Kuumenna uuni 200 °C:een ja vuoraa leivinpelti leivinmattoineen.
-
Vaihe 2/5
Hienonna tilli, laita se kulhoon muiden marinadin ainesten kanssa ja sekoita kaikki hyvin.
-
Vaihe 3/5
Puolita kaali ja leikkaa sitten suuria kolmionmuotoisia kiiloja varren suuntaisesti niin, että rakenne säilyy ehjänä ja että lehdet eivät hajoa.
-
Vaihe 4/5
Aseta valkokaaliviipaleet leivinmattoon ja sivele ne runsaasti marinadilla.
-
Vaihe 5/5
Seuraava vaihe on odottaminen: laita kaaliviipaleet uuniin noin 20 minuutiksi, kunnes ne ovat kullanruskeita ja hieman rapeita. Sopii mainiosti perunagratiinin kanssa!
Mitä muut sanovat Valkokaaliviipaleet sitrushedelmä-tilli-kuorrutteella varustettuna:sta