Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Valkokaaliviipaleet sitrushedelmä-tilli-kuorrutteella varustettuna Automatisch übersetzt

Helppo 21. marraskuuta 2023
Valmistusaika:
5 min
Valmistusaika:
20 min

Olet supermarketissa ja sinulla on yksi asia mielessäsi: Osta kauden vihanneksia. Loistava ajatus, ajattelet, kun hyllystä löytyy vain perunoita, kaalia ja sipulia - koska kotiruokaa ei ole sinun juttusi. Yritämme vakuuttaa sinut toisin. Näillä resepteillä näytämme sinulle, miten uskomattoman maukkaita kotikasvatetut talvivihannekset voivat olla.

1 pieni valkokaali
1 yhden appelsiinin mehu
1 Nippu tuoretta tilliä
2 Ruokalusikka vegaaninen hunaja vaihtoehto
2 Ruokalusikka Oliiviöljy
1 Ripaus Suola
1 Ripaus Pippuri
  • Vaihe 1/5

    Kuumenna uuni 200 °C:een ja vuoraa leivinpelti leivinmattoineen.

  • Vaihe 2/5

    Hienonna tilli, laita se kulhoon muiden marinadin ainesten kanssa ja sekoita kaikki hyvin.

  • Vaihe 3/5

    Puolita kaali ja leikkaa sitten suuria kolmionmuotoisia kiiloja varren suuntaisesti niin, että rakenne säilyy ehjänä ja että lehdet eivät hajoa.

  • Vaihe 4/5

    Aseta valkokaaliviipaleet leivinmattoon ja sivele ne runsaasti marinadilla.

  • Vaihe 5/5

    Seuraava vaihe on odottaminen: laita kaaliviipaleet uuniin noin 20 minuutiksi, kunnes ne ovat kullanruskeita ja hieman rapeita. Sopii mainiosti perunagratiinin kanssa!

Mitä muut sanovat Valkokaaliviipaleet sitrushedelmä-tilli-kuorrutteella varustettuna:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti