Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaninen aamiaisrinkeli, jossa on tofukokkelia eli vegaanista "munakokkelia". Automatisch übersetzt

Helppo 24. marraskuuta 2023
Valmistusaika:
25 min

"Vegaani? En voisi, kaipaisin kananmunia liikaa." - Jokainen, joka sanoo noin, ei ole luultavasti koskaan maistanut todella hyvää vegaanista munakokkelia! Silti vegaaninen vaihtoehto on niin herkullinen ja tofu on kasvipohjainen proteiininlähde. Jotta tofu saisi munakokkelin kaltaisen koostumuksen, kasvipohjainen jogurtti on välttämätöntä - me käytämme reseptissämme esimerkiksi soijajogurttia. Yksi hyvin erityinen ainesosa on kuitenkin välttämätön tofu-ruskistuksessa: kala namak. Intiasta peräisin oleva musta maustesuola sisältää rikkivetyä ja antaa vegaaniselle "munakokkelille" sen tyypillisen kananmunan maun. Maustesuola kannattaa lisätä vasta aterian lopussa, jotta kananmunan maku ei katoa. Nyt kun olet oppinut vegaanisen munakokkelin salat, mikään ei enää ole aamiaisrinkelisi tiellä!

200 g Luonnollinen tofu
0,5 tl Kala Namak (kananmunan makua varten)
0,25 tl Kurkuma
1,5 tl Hiivahiutaleet
2 rkl Soijajogurtti
2 Bagel
1 Avokado, viipaleiksi leikattuna
0 tarvittaessa Oliiviöljy
0 tarvittaessa Sprossen, vapaaehtoinen
  • Vaihe 1/5

    Taputtele tofu sillä välin hyvin talouspaperilla.

  • Vaihe 2/5

    Kuumenna öljy pannulla. Murenna tofu karkeasti käsilläsi ja paista muutama minuutti säännöllisesti käännellen, kunnes se on kullanruskeaa.

  • Vaihe 3/5

    Mausta tofu kurkumalla ja hiivahiutaleilla.

  • Vaihe 4/5

    Vähennä nyt lämpöä ja sekoita joukkoon soijajogurtti ja persilja. Paista vielä 1-2 minuuttia ja mausta kala namakilla.

  • Vaihe 5/5

    Laita bagelin päälle avokadoa ja tofukeittoa. Lisää päälle sipulia ja koristele valinnaisilla iduilla.

Mitä muut sanovat Vegaaninen aamiaisrinkeli, jossa on tofukokkelia eli vegaanista "munakokkelia".:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti