Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaninen Gugelhupf Automatisch übersetzt

Helppo 17. maaliskuuta 2021
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
1:10 h

Klassinen Gugelhupf vegaanisena ja haluttaessa ilman teollista sokeria!

180 g Riisiproteiini
240 g Ylikypsä banaani
1 Paketti Leivinjauhe
300 g Spelttijauhot
420 ml Kasvisjuoma
180 ml Neutraali ruokaöljy
60 g Maapähkinävoi
250 g Erytritoli tai sokeri
  • Vaihe 1/6

    Kuumenna uuni 175 asteeseen.

  • Vaihe 2/6

    Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.

  • Vaihe 3/6

    Laita märät ainekset tehosekoittimeen ja sekoita hyvin (voit tehdä sen myös tehosekoittimella).

  • Vaihe 4/6

    Lisää seos kuiviin aineisiin ja sekoita tasaiseksi.

  • Vaihe 5/6

    Kaada kevyesti voideltuun rengaskakkuvuokaan ja paista 60-70 minuuttia (tarkista kakku välillä). Peitä kakku tarvittaessa leivinpaperilla jonkin ajan kuluttua, jotta se ei ruskistu niin paljon).

  • Vaihe 6/6

    Anna jäähtyä hyvin (mieluiten yön yli). Koristele halutulla tavalla.

Mitä muut sanovat Vegaaninen Gugelhupf:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti