Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaninen kirsikkapiirakka pähkinöiden kanssa Automatisch übersetzt

Helppo 11. elokuuta 2020
Valmistusaika:
15 min
Valmistusaika:
45 min

Kokeile tätä vegaanista suklaakakkua kirsikoilla seuraavassa leivonnassasi.

25 g Vanilja vanukasjauhe
2 rkl johanneksenleipäjauhe (tai kaakaojauhe)
120 g Jauhot (esim. teff-jauhot)
2 rkl Kookospähkinänkukkasokeri
4 rkl jauhetut mantelit
1 rkl Kokosöl
0,5 tl Leivinjauhe
1 tl Ruokasooda
10 kpl Medjool-taatelit
15 kpl Kirsikat
0,5 rkl Omenaviinietikka
120 ml kuuma vesi
1 Loraus Valinnainen: Bittermandelaroma
  • Vaihe 1/8

    Liota taateleita kuumassa vedessä 10 minuuttia.

  • Vaihe 2/8

    Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.

  • Vaihe 3/8

    Soseuta taatelit yhdessä liotusveden kanssa.

  • Vaihe 4/8

    Lisää loput märät aineet ja taatelisose kuiviin aineisiin ja sekoita.

  • Vaihe 5/8

    Puolita kirsikat ja sekoita kymmenen niistä taikinaan.

  • Vaihe 6/8

    Kaada taikina 18 cm:n jousivuokaan ja tasoita se tasaiseksi.

  • Vaihe 7/8

    Asettele loput kirsikat ja mantelirouhe kakun päälle.

  • Vaihe 8/8

    Paista noin 40-45 minuuttia 170 °C:n lämpötilassa (testaa kypsyys).

Mitä muut sanovat Vegaaninen kirsikkapiirakka pähkinöiden kanssa:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti