(0)

Vegaaninen maapähkinä-karamellijäätelökakku

Einfach 20. tammikuuta 2021
Vorbereitungszeit:
45 Min.
Back- / Ruhzeit:
2 Std.

Upea jäätelökakku, jossa on pähkinän, suklaan ja karamellin makuja Snickers-patukan innoittamana.

125 g Kaurapuuroa
3 gehäufte EL Maapähkinävoi
125 g Kaurapuuroa
5 EL Vaahterasiirappi
4 gehäufte EL Cashewmus
1 Dose Coconutmilch
4 kpl kypsä pakastebanaani paloiteltuna
1 kpl Vaniljatanko
150 ml Kasvisjuoma
5 EL Kookospähkinänkukkasokeri
1 Prise Suola
1 Packung suolattomia, paahdettuja maapähkinöitä
150 g Tumma suklaa
1 EL vegaaninen voi
  • Schritt 1/7

    Pohjaa varten: Sekoita kaurahiutaleet, maapähkinävoi ja noin 2-3 rkl vaahterasiirappia ja painele suureen pyöreään kakkuvuokaan.

  • Schritt 2/7

    Kermatäytettä varten: Sekoita cashew-sose, puoli tölkkiä kookosmaitoa, pakastetut banaanit, kokonainen vaniljatanko ja 4 tl vaahterasiirappia, levitä pohjalle ja laita pakastimeen.

  • Schritt 3/7

    Valmista sillä välin karamelli. Sekoita kasvisjuoma, kookosmaitotölkin toinen puolikas, kookoskukkasokeri ja hieman suolaa ja hauduta kattilassa, kunnes seos on vähentynyt ja paksuuntunut.

  • Schritt 4/7

    Ripottele nyt maapähkinöitä jäädytetyn kermatäytteen päälle.

  • Schritt 5/7

    Anna kinuskin jäähtyä hieman ja kaada se kakkuvuoassa olevien maapähkinöiden päälle.

  • Schritt 6/7

    Kaada lopuksi noin 100-150 g sulatettua tummaa suklaata (sekoitettuna pieneen määrään vegaanivoita) kaiken päälle ja pakasta muutama tunti.

  • Schritt 7/7

    Anna seistä huoneenlämmössä noin 20 minuuttia ennen leikkaamista.

Mitä muut sanovat Vegaaninen maapähkinä-karamellijäätelökakku:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti