Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaninen nautinto: Välimeren couscous vegaanisen myllyfileen kanssa Automatisch übersetzt

Helppo 20. joulukuuta 2023
Valmistusaika:
30 min
Valmistusaika:
5 min

Tänään viemme sinut Välimeren nautinnolliselle matkalle vegaanisen Mühlen-fileen rinnalla! Yhdistettynä kuohkeaan couscousiin ja raikkaaseen, aromaattiseen tomaatti-, saksanpähkinä- ja yrttisekoitukseen tämä salaatti on todellinen aistien juhla. Nappaa siis ainekset mukaan, mene keittiöön ja nauti tästä herkullisesta Välimeren kuskus-salaatista, jossa on mehevää vegaanista Mühlen-fileetä! Mennään!

150 g Couscous
250 ml Kasvisliemi
1 Pakkaus Vegaaninen myllyfilee
175 ml Vesi
4 rkl Rypsiöljy
200 g Cherrytomaten
80 g Rucola
8 kpl Kuivatut tomaatit
50 g Saksanpähkinän ydin
2 rkl Oliiviöljy
1 Kourallinen Petersilie
1 rkl Sitruunamehu
  • Vaihe 1/5

    Valmista ensin vegaaninen jauhelihafile. Tarvitset vain 175 ml kylmää vettä ja 2 rkl rypsiöljyä, jotka sekoitat paketin sisältöön. Anna seoksen liota jääkaapissa 30 minuuttia.

  • Vaihe 2/5

    Kaada kiehuva liemi couscousin päälle, peitä ja anna hautua 10 minuuttia. Vinkki: Aluksi kannattaa käyttää hieman vähemmän vettä ja lisätä sitä tarvittaessa.

  • Vaihe 3/5

    Paahda saksanpähkinät lyhyesti. Neljännellä kirsikkatomaatit, leikkaa aurinkokuivattuja tomaatteja ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja lisää kaikki couscousin joukkoon yhdessä muiden ainesten kanssa.

  • Vaihe 4/5

    Nyt voit muotoilla fileet ja paistaa niitä 2-3 rkl rypsiöljyssä 5-6 minuuttia keskilämmöllä. Leikkaa ne suikaleiksi ja taita ne couscous-salaatin joukkoon.

  • Vaihe 5/5

    Violà! Supermaukas couscous-salaattisi Välimeren makuja ja vegaanista myllyfileetä on valmis. Nauti mausta!

Mitä muut sanovat Vegaaninen nautinto: Välimeren couscous vegaanisen myllyfileen kanssa:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti