Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaniset lihapullat Automatisch übersetzt

Helppo 1. kesäkuuta 2021
Valmistusaika:
15 min
Valmistusaika:
30 min

Herneistä ja kikherneistä valmistetut vegaaniset lihapullat.

240 g Kikherneet
50 g SOCAS-hiutaleet
1 kpl Sipuli
100 g Herne silpuksi
50 g Sinappi
40 g Tomaattimassa
40 ml Light-ketsuppi
15 g Tuore persilja
50 g Korppujauhot
1 rkl Kasvisliemi
0 maun mukaan Suola
1 tl Savustettu paprika mauste
0 maun mukaan Pippuri
1 tl Jauhelihamauste
2 rkl Öl
  • Vaihe 1/4

    Laita herneenlastut pakastepussiin ja hienonna ne. Lisää sitten hieman kasvislientä ja kaada joukkoon kuumaa vettä (juuri sen verran, että kaikki imeytyy). Lisää sitten Socas-hiutaleet ja sekoita joukkoon.

  • Vaihe 2/4

    Hienonna sipuli, valuta kikherneet ja soseuta sauvasekoittimella yhdessä ketsupin kanssa tahnaksi.

  • Vaihe 3/4

    Yhdistä nyt kaikki ainekset ja vaivaa hyvin. Mausta mausteilla.

  • Vaihe 4/4

    Jaa 10 annokseen ja muotoile lihapulliksi. Tämä onnistuu erityisen hyvin kostutetuilla käsillä. Paista sitten 2 ruokalusikallisessa öljyä.

Mitä muut sanovat Vegaaniset lihapullat:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti