Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaniset suklaakeksit Automatisch übersetzt

Helppo 20. syyskuuta 2021
Valmistusaika:
30 min
Valmistusaika:
15 min

Herkullisten suklaa-pähkinävoi-keksien valmistus.

1 Ripaus Suola
40 g Kookospähkinänkukkasokeri
1 rkl Pellavansiemenmuna
150 g Kaurapuuroa
1 tl Leivinjauhe
70 g Omenamassa
50 g Maapähkinävoi
70 g Schokolade
  • Vaihe 1/5

    Kuumenna uuni 180 °C:n ylä-/alalämpötilaan. Sekoita pellavansiemenet veteen ja anna syntyneen pellavansiemenmunan turvota 10-15 minuuttia sillä aikaa, kun sekoitat muut ainekset.

  • Vaihe 2/5

    Laita kaikki kuivat aineet (kaurajauhot, leivinjauhe, kookosruokosokeri, suola) kulhoon- Sekoita märät aineet (maapähkinävoi, omenamassa) ja lisää ne kuiviin aineisiin.

  • Vaihe 3/5

    Jos taikina on liian kuivaa, lisää hieman kasvisjuomaa. Lisää myös hienonnettua suklaata.

  • Vaihe 4/5

    Taikinasta muotoillaan palloja, jotka litistetään leivinpaperilla vuoratulle pellille ja muotoillaan kekseiksi.

  • Vaihe 5/5

    Paista keksejä uunissa 10-15 minuuttia.

Mitä muut sanovat Vegaaniset suklaakeksit:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti