Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vegaaninen makea kvinoa rahkapata vadelmien kanssa Automatisch übersetzt

Helppo 8. kesäkuuta 2021
Valmistusaika:
50 min
Valmistusaika:
35 min

Kauramaitokvinoapata soijarouheella ja vadelmilla - yksinkertainen ja herkullinen resepti nopeaan illalliseen tai jälkiruokaan.

400 ml Kaurajuoma
200 g Kvinoa
1 rkl Valitsemasi makeutusaine
1 kpl Vaniljatanko
1 tl Kaneli
400 g Sojaquark
100 g Vadelmat
1 rkl Mannasuurimot
  • Vaihe 1/4

    Pese kvinoa hyvin ja kiehauta kattilassa kaksinkertaisen kauramaidon määrän ja 1 tl kanelia (ja vaniljatangon) kanssa. Vähennä lämpöä ja hauduta noin 10 minuuttia kannen ollessa kiinni ja lämpötilan ollessa alhainen. (Poista vaniljatanko jälleen).

  • Vaihe 2/4

    Kuumenna uuni 175 asteeseen ylä-/alalämpötilaan.

  • Vaihe 3/4

    Anna kvinoan jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon soijajuusto, vadelmat (ja hieman makeutusainetta). Levitä seos voideltuun vuokaan ja koristele muutamalla vadelmalla. Ripottele vuoan päälle hieman mannasuurimoita. Tämä antaa sille paistettaessa kauniin rapean kullanruskean pinnan.

  • Vaihe 4/4

    Paista quinoa-juustopataa noin 35-40 minuuttia keskitasolla.

Mitä muut sanovat Vegaaninen makea kvinoa rahkapata vadelmien kanssa:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti