Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Vihreä thai curry Automatisch übersetzt

Helppo 16. syyskuuta 2021
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
10 min

Vaihtelua punaiseen tai keltaiseen curryyn: yksinkertainen ja herkullinen kasviscurry, jossa on kesäkurpitsaa, parsakaalia ja pinaattia ja joka on nopea valmistaa.

200 g Pakastettu pinaatti
300 g Brokkoli
200 g Kesäkurpitsa
200 ml Coconutmilch
1 rkl Öljy (kookos- tai oliiviöljy)
1 tanko Kevätsipuli
1 tl Thaimaalainen vihreä currytahna
300 ml Kasvisliemi
0 tarvittaessa Suolaa ja pippuria
0 tarvittaessa paahdetut maapähkinät
  • Vaihe 1/6

    Leikkaa kesäkurpitsa ja parsakaali suuriksi paloiksi ja kevätsipuli hienoiksi renkaiksi.

  • Vaihe 2/6

    Kuumenna öljy. Kuullota kesäkurpitsat, parsakaali ja pinaatti.

  • Vaihe 3/6

    Sekoita joukkoon currytahna, liuota vedellä ja kookosmaidolla ja hauduta 8-10 minuuttia.

  • Vaihe 4/6

    Lisää puolet kevätsipulista juuri ennen kypsennysajan loppua.

  • Vaihe 5/6

    Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Vaihe 6/6

    Tarjoillaan parhaiten riisin kanssa ja koristellaan lopuilla kevätsipulilla ja maapähkinöillä.

Mitä muut sanovat Vihreä thai curry:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti