Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
🗓 23.4.2018 👤 Juliane Vogel

Kotitekoinen cashew-voi

Kotitekoinen cashew-voi


Haluaisitko kokeilla hieman keittiössäsi ja saada tehosekoittimesi käyntiin? Tee sitten yksinkertaisesti omaa pähkinävoita! Se vaatii suhteellisen vähän vaivaa ja sose maistuu uskomattoman herkulliselta. Se tulee varmasti lähelle kaupasta ostettua purkkia ja tiedät tarkalleen, mitä pähkinävoissasi on. Tässä esittelemme reseptin kermaiseen cashewvoihin. Cashewpähkinöiden sijaan voit käyttää myös hasselpähkinöitä, saksanpähkinöitä, pistaasipähkinöitä, manteleita tai useiden pähkinöiden sekoitusta. Se maistuu myös todella erikoiselta, kun siihen lisätään hieman kanelia tai vaniljaa.

Cashew-voin ainekset:

Valmistelu: Poista ja laita se pois ja laita se pois päältä:

  • Paahda cashewpähkinöitä ensin uunissa 130 °C:n tuulettimessa noin 20 minuuttia.
  • Anna sitten pähkinöiden jäähtyä hyvin.
  • Laita pähkinät seuraavaksi tehokkaaseen tehosekoittimeen ja sekoita huolellisesti. On tärkeää, että sekoittaminen ei kestä liian kauan: Sekoita vain 30 sekuntia kerrallaan, jotta laite ei kuumene liikaa.
  • Työnnä kiinteä massa jokaisen sekoitusprosessin jälkeen takaisin alas hakkuuterien päälle.
  • Toista tämä toimenpide useita kertoja. Vähitellen muodostuu sileä, kermainen sose.
  • Siirrä valmis cashew-sose puhtaaseen purkkiin.
  • Suosittelemme säilyttämään sitä pimeässä ja viileässä paikassa. Se säilyy siellä noin 4 viikkoa.

Vastaavat tuotteet