Helppo
29. kesäkuuta 2021
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
12 min
Paisto-/Lepoaika
1 h
Erilainen versio klassikosta: bataattilavakakku.
-
Vaihe 1/4
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää hasselpähkinäsose ja 2-3 rkl kasvisjuomaa ja vaivaa seosta hyvin, kunnes saat muokattavan taikinan. Anna levätä jääkaapissa noin 1 tunti.
-
Vaihe 2/4
Vuoraa sillä välin pyöreät pellit leivinpaperilla. Leikkaa leivinpaperit tarvittaessa sopivan kokoisiksi.
-
Vaihe 3/4
Sulata suklaapisarat paistinpannussa ja sekoita ne keitetyn bataatin ja lopun kasvisjuoman kanssa täytettä varten.
-
Vaihe 4/4
Kaada seos vuorattuihin muotteihin ja anna levätä jääkaapissa noin 1 tunti. Paista sitten n. 180 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia ja tarjoile lämpimänä.
Mitä muut sanovat Bataatti laavakakku:sta