Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Pähkinä risotto Automatisch übersetzt

Helppo 5. joulukuuta 2019
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
20 min

Kuka olisi uskonut, että risotto ja saksanpähkinät sopivat niin hyvin yhteen?

700 ml Kasvisliemi
300 g Risottois
200 g Saksanpähkinät
1 Sipuli
1 rkl Pähkinäsose
100 g Sienet
150 ml Valkoviini
80 g Parmesaania tai hiivahiutaleita
3 tl Voi tai margariini
0 maun mukaan Suolaa ja pippuria
  • Vaihe 1/4

    Hienonna saksanpähkinät karkeasti, paahda ne pannulla ilman rasvaa kullanruskeiksi ja anna jäähtyä lautasella. Raasta parmesaani ja laita sivuun.

  • Vaihe 2/4

    Kuullota sipulit ja sienet suurella pannulla voissa. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää riisi ja paista kevyesti. Kuullota kaikki valkoviinillä ja anna sen haihtua. Lisää sitten kasvisliemi ja sekoita.

  • Vaihe 3/4

    Hauduta riisiä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Mausta suolalla tai pippurilla maun mukaan. Sammuta lämpö ja sekoita joukkoon parmesaani.

  • Vaihe 4/4

    Lisää lopuksi saksanpähkinät. Vinkki: Käytä saksanpähkinäsosetta risoton täytteenä.

Mitä muut sanovat Pähkinä risotto:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti