Makeaa ja kypsää jakkipuun hedelmälajiketta on alkuperämaissaan käytetty pitkään hedelmäisenä jälkiruokana tai sitä on syöty paahdettuna sipseinä. Jotta sitä voitaisiin käyttää lihan korvikkeena, hedelmä on kerättävä kypsentämättömänä. Hedelmälihan neutraalia makua voidaan maustaa ihanasti mausteilla tai marinadeilla.
-
Vaihe 1/7
Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
-
Vaihe 2/7
Laita perunasuikaleet kulhoon ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
-
Vaihe 3/7
Levitä perunasuikaleet pellille ja paista uunissa 220 °C:ssa noin 30 minuuttia.
-
Vaihe 4/7
Kuumenna pannu, jossa on oliiviöljyä, keskilämmöllä ja kuutioi sipuli.
-
Vaihe 5/7
Lisää jackfruit, suola, pippuri, paprikajauhe ja vesi ja paista noin 10 minuuttia.
-
Vaihe 6/7
Ota perunasuikaleet uunista, levitä niiden päälle jackfruit ja juusto ja paista uunissa vielä 10 minuuttia.
-
Vaihe 7/7
Tarjoile sitten.
Mitä muut sanovat Perunasuikaleet jackfruitin kanssa:sta