Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Tattaripannukakkuja Automatisch übersetzt

Helppo 27. heinäkuuta 2019
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
10 min

Tattarihiutaleet antavat pannukakkuihin voimakkaan pähkinäisen maun, mutta niitä voi valmistaa myös kaurahiutaleilla.

130 ml Maito tai kasvisjuoma
80 g Tattarihiutaleet
2 rkl Kookospähkinänkukkasokeri
1 rkl Vadelmajauhe
2 rkl Maapähkinävoi
1 tl neutraali öljy
1 tl Dunaliella Salina Pulveri
0 maun mukaan Kvinoa, gepufft
0 maun mukaan Kookoslastut
1 rkl Kokosöl
0 maun mukaan Mustikat
  • Vaihe 1/7

    Laita tattarihiutaleet ensin tehosekoittimeen ja sekoita jauhoksi.

  • Vaihe 2/7

    Sekoita tattarijauhot, maito, kookoskukkasokeri ja Dunaliella Salina (oranssia väriä varten).

  • Vaihe 3/7

    Kuumenna kookosöljyä keskilämmöllä matalassa kattilassa.

  • Vaihe 4/7

    Lisää pannulle 1-2 ruokalusikallista taikinaa per pannukakku. Käännä noin 1 minuutin kuluttua.

  • Vaihe 5/7

    Pinoaa valmiit pannukakut.

  • Vaihe 6/7

    Sekoita maapähkinävoi, vadelmajauhe ja öljy keskenään kastikkeeksi ja kaada kasan päälle.

  • Vaihe 7/7

    Koristele mustikoilla, paisutetulla kvinoalla ja kookoslastuilla.

Mitä muut sanovat Tattaripannukakkuja:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti