Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Valkoinen suklaa Automatisch übersetzt

Helppo 23. helmikuuta 2019
Valmistusaika:
5 min
Paisto-/Lepoaika
1 h

Suklaassa ei aina tarvitse olla valtavasti teollista sokeria. Jos valmistat itse suklaapatukan, tiedät tarkalleen, mitä ainesosia se sisältää. Esimerkiksi valkosuklaareseptimme on makeutettu kookoskukkasokerilla ja agavesiirapilla. Lopputulos on hieno makea herkku - lahjaksi tai omaksi nautinnoksi!

60 g Kaakaovoi
1 Veitsen kärki Kookospähkinänkukkasokeri
60 g Kookos
1 Veitsen kärki Vanilja
30 g Kokosöl
1 Veitsen kärki Kristallisuola
3 rkl agavesiirappi
1 Veitsen kärki Tonkapapu
  • Vaihe 1/5

    Sulata kaakaovoi, kookospähkinäsose ja kookosöljy vesihauteessa, kunnes saat tasaisen, nestemäisen massan.

  • Vaihe 2/5

    Poista vesihauteesta ja sekoita joukkoon kaikki muut ainekset. Sekoita hyvin.

  • Vaihe 3/5

    Kaada nestemäinen mase yhteen (tai useampaan) silikonimuottiin.

  • Vaihe 4/5

    Laita jääkaappiin vähintään 1 tunniksi, jotta seos voi kovettua.

  • Vaihe 5/5

    Anna sen jälkeen olla huoneenlämmössä hetki, jotta aromi pääsee kehittymään täydellisesti. Nyt voit nauttia!

Mitä muut sanovat Valkoinen suklaa:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti