Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Valkosipuli-inkivääri-tofu Automatisch übersetzt

Helppo 3. maaliskuuta 2021
Valmistusaika:
10 min
Valmistusaika:
20 min

Herkullista maustettua tofua tuoreella inkiväärillä maustettuna!

350 g Tofu
2 rkl Vahvuus
1 rkl Vaahterasiirappi
2 rkl Soijakastike
1 tl Riisi- tai kevyt viinietikka
2 tl Kuuma chilikastike
3 kpl Valkosipulinkynnet
1 kpl Inkivääri
50 ml Vesi
1 tl Seesam
1 kpl Kevätsipuli
  • Vaihe 1/3

    Puolita tofu, purista talouspaperilla ja revi se paloiksi. Sekoita 1 rkl tärkkelystä tofuun ja paista 190 °C:n kuumailmassa noin 20-30 minuuttia.

  • Vaihe 2/3

    Kastike: Sekoita 2 rkl soijakastiketta, 2 rkl ahron-siirappia, chilikastiketta, 1 rkl etikkaa ja 1 tl tärkkelystä. Hienonna valkosipuli ja inkivääri. Viipaloi kevätsipuli. Paista valkosipuli, inkivääri ja kevätsipuli öljyssä. Lisää kastike ja paista hieman, kunnes siitä tulee paksua kastiketta. Lisää vesi ja hauduta.

  • Vaihe 3/3

    Sekoita tofu ja kastike ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Tarjoile riisin kanssa.

Mitä muut sanovat Valkosipuli-inkivääri-tofu:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti