🌞 Kuivatut hedelmät

163 Tuote
Filter schließen
 
 •  
 •  
 •  
-
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Bio Mango Brooks aus Burkina Faso | 1 kg
Luomu mangoviipaleet "Brooks" 10 x 1 kg
154,00 €
15,40 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Passiohedelmäkuutiot | 10 x 500 g
172,00 €
34,40 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 7. huhtikuuta 2022
Kuivattu Fancy papaya | 8 x 1 kg
117,00 €
14,63 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

luomu kuivattu papaija | 10 x 500 g
111,00 €
22,20 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Premium sultana-rusinat | 10 x 1 kg
55,00 €
5,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Jumborusinat | 10 x 1 kg
83,50 €
8,35 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kokonaiset miniviikunat 10 x 500 g
95,00 €
19,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu kuivattu päärynä 10 x 1 kg
184,00 €
18,40 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Huomio
Unfortunately, the dried banana pieces from Sri Lanka are currently not available. Alternatively, we offer you dried banana chips or freeze-dried banana chips.
Luomu banaanisiivut Sri Lankasta 10 x 500g
76,00 €
15,20 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 4. maaliskuuta 2022
Kuivatut banaaniviipaleet 45 x 250 g
120,00 €
10,67 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut ananasrenkaat | 30 x 200 g
118,50 €
19,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Banaanilastut ilman lisättyä sokeria| 10 x 1 kg
95,00 €
9,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pakastekuivatut ananaspalat 10 x 500 g
332,50 €
66,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut luomu aroniamarjat | 10 x 1 kg
112,00 €
11,20 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Aprikoosit tummalla suklaalla | 10 x 500 g
115,50 €
23,10 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivattu aprikoosi rikitön 10 x 1 kg
96,00 €
9,60 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut omenalastut 20 x 250 g
114,00 €
22,80 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivatut omenarenkaat 10 x 1 kg
95,00 €
9,50 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kuivattu villi aprikoosi | 10 x 1 kg
101,00 €
10,10 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Raparperi, sokeroitu | 10 x 500 g
85,50 €
17,10 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Deglet Nour -taatelit oksassa 1 kg
8,50 €
9,44 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Taatelitahna | 15 x 1 kg
36,00 € 42,50 €
2,40 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Toimitustiedot
Tämä tuote saapuu todennäköisesti 3. helmikuuta 2022
Pakastekuivatut omenapalat 500 g
18,00 €
36,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffatut omenat 500 g
21,50 €
43,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu inkamarja 500 g
18,50 €
37,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu mango 500 g
17,00 €
34,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu banaani 500 g
13,00 €
26,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffatut omenat 16 x 500 g
226,50 €
32,36 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu inkamarja 16 x 500 g
267,50 €
26,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu mango 16 x 500 g
240,50 €
24,05 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffattu banaani 16 x 500 g
170,50 €
17,05 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Snack-viikunat 1 kg
11,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Snack-viikunat 10 x 1 kg
100,00 €
10,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Viikunat tummalla suklaalla 500 g
14,00 €
28,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Viikunat tummalla suklaalla 10 x 500 g
118,50 €
23,70 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pakastekuivattu pitaija 500 g
36,00 €
72,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Medjool-taatelit PREMIUM LARGE kivellä, KoRo |...
51,00 €
10,20 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Medjool-taatelit PREMIUM LARGE 1 kg
15,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffatut ananaspalat 500 g
19,50 €
39,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffatut mustaherukat 500 g
25,00 €
50,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu puffatut kirsikat 500 g
21,00 €
42,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu taatelipalat 1 kg
10,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Ilmainen toimitus
Pakastekuivattu granaattiomenan siemen 250 g
20,00 €
80,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

3 of 3

Osta korkealaatuisia kuivattuja hedelmiä

Aromaattiset kuivatut hedelmämme ovat vaihtoehto lisätä makeutta ruokavalioosi ilman teollista sokeria. Luonnolliset kuivatut hedelmämme maistuvat herkullisen makeilta ja ovat niin monipuolisia, ettet varmasti kyllästy.

Me KoRossa olemme maistaneet monenlaisia kuivattuja hedelmiä ja poimineet niistä parhaat sinulle. Erilaisten hedelmälajien ja erilaisten kuivausmenetelmien ansiosta kaikki hedelmien ystävät löytävät etsimänsä - voit ostaa joko kuivattuja hedelmiä, jotka voivat olla mehukkaita kakkujen tai myslin ainesosia, tai pakastekuivattuja hedelmiä. Meillä on myös kokonaisia pakastekuivattuja hedelmiä ja pakastekuivattua hedelmäjauhetta, joita voit käyttää smoothieissa, jogurteissa ja leivonnassa.

Voit tilata KoRo-verkkokaupasta kätevästi kuivattuja hedelmiä,, jotka rikastuttavat keittiötäsi vastuullisissa irtotavarapakkauksissa.

Kuivatut aarteet

Ihmettelet varmaan, miksi tilaat meiltä kuivattuja hedelmiä, kun voit syödä myös tuoreita hedelmiä. Kuivatut hedelmät voivat olla myös järkevä osa terveellistä ruokavaliota. Vaikka kuivatuissa hedelmissä on paljon hiilihydraatteja niiden sokeripitoisuuden vuoksi, niissä ei ole juuri lainkaan rasvaa, minkä vuoksi niitä voi syödä erinomaisesti välipalana. Kiistaton etu on se, että voit aina pitää laukussasi kuivattuja hedelmiä, jolloin sinulla on aina käsilläsi laadukas välipala. Erityisesti silloin, kun olet usein stressaantunut ja sinulla ei ole aikaa syödä, kuivatut hedelmät ovat luonnollinen vaihtoehto teollisille välipaloille. Koska kuivattuja hedelmiä syödessä on pureskeltava paljon pidempään, syöt varovasti, mikä estää sinua syömästä suuria määriä. Töissä tai tenttien ja stressaavien projektien aikana kuivatut hedelmät sopivat erinomaisesti välipalaksi.

Tässä osiossa voit ostaa laajan valikoiman kuivattuja hedelmiä, jotka antavat ruokavaliollesi oikean potkun.

Osta kuivattuja hedelmiä irtotavarana

Kuivausprosessi poistaa hedelmistä suurimman osan vedestä, mikä antaa hedelmälle paitsi voimakkaan maun myös erittäin pitkän säilyvyyden. Pitkän säilyvyysajan ansiosta voit ostaa kuivattuja hedelmiämme minkä tahansa värisinä ja muotoisina tehokkaissa irtotavarapakkauksissa ja toisin kuin tuoreiden hedelmien kohdalla, sinun ei tarvitse huolehtia niiden nopeasta pilaantumisesta.

Suurpakkauksillamme haluamme säästää sekä kuljetus- että pakkausmateriaaleissa. Lisäksi tuottajamme ovat iloisia suurten määrien hyvästä myynnistä, mikä takaa, että heidät palkitaan työstään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa meiltä kuivattuja hedelmiä verkossa edulliseen hintaan.

Kuivattujen hedelmien valikoima

Kuivattujen hedelmien luettelo on pitkä - kategoriassamme on yli 80 erilaista tuotetta. Tarjoamme sinulle parasta laatua ja vertaansa vailla olevaa, intensiivistä makua. Kuivatut hedelmämme, kuten ananasrenkaat ilman lisättyä sokeria tai suositut Brooks-lajikkeen kuivatut mangoviipaleet, sopivat erinomaisesti terveelliseksi välipalaksi matkalla, toimistossa tai sohvalla. Jos haluat jotain makeampaa, voit valita pakastekuivattuja hedelmiämme, jotka on dipattu kevyesti suklaaseen. Esimerkiksi pakastekuivatut vadelmat valkosuklaalla ovat todellinen makuräjähdys, joka saa jokaisen makeanhimon sykkimään nopeammin. Perinteisten kuivattujen ja pakastekuivattujen hedelmien lisäksi tarjoamme myös pakastekuivattua hedelmäjauhetta. Esimerkiksi pakastekuivattua mangojauhettamme käyttämällä voit loihtia hedelmäisen, tuoreen mangolassin ympäri vuoden. Hedelmäjauheemme sopii myös leivontaan ja sitä voidaan käyttää luonnollisena väriaineena. Kuivatut hedelmät voivat tehdä muutakin kuin toimia välipalana. Kuten huomaat, meillä on sinulle paljon tarjottavaa. KoRo-verkkokaupasta voit helposti tilata kaikenlaisia kuivattuja hedelmiä ja saada ne kätevästi toimitettuna suoraan kotiin.

Hienoin hedelmäjauhe, joka on valmistettu 100-prosenttisesti pakastekuivatuista hedelmistä

Jotta voisimme leipoa herkullisia hedelmäsmoothieita ja hedelmäisiä kakkuja ympäri vuoden, kuivaamme hedelmiä pakastekuivausmenetelmällä. Sitten jauhamme kuivatut hedelmät hienoksi jauheeksi. Hienojakoisella luomu açai-jauheellamme voit esimerkiksi loihtia herkullisen superfood-kulhon aamiaiseksi.

Pakastekuivattuja hedelmiä vitamiinien enimmäismäärän varmistamiseksi

Hedelmiä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse jauhaa. Joskus jätämme ne kokonaisiksi paloiksi, joita voit sekoittaa mysliin. Tiesitkö, että pakastekuivatut hedelmät saavat alkuperäisen muotonsa, kun niitä liotetaan vedessä muutaman minuutin ajan? Kokeile sitä pakastekuivattujen vadelmien kanssa.

Kuivatut hedelmät kaikissa muodoissa ja väreissä

Hedelmien kuivatuksessa poistetaan hedelmistä huolellisesti erityisessä kuivauslaitteessa. Hedelmätyypillä ei ole väliä. Mukana on kaikkea kuivatuista omenoista eksoottisiin kuivattuihin pitaijoihin. Kuivatut hedelmät ovat täydellinen terveellinen välipala matkalle, sohvalle tai toimistoon.

Suosittuja taateleita

Kuivattujen hedelmien suosikkimme on taateli. Kaikki taatelit eivät kuitenkaan ole samanlaisia, mutta niitä voi käyttää todella monipuolisesti! 

Miten olisi esimerkiksi:

Medjool-taatelit

Deri-taatelit

Ajwa-taatelit

Ameri-taatelit

Tarjoamme taateleita eri pakkauskoossa, joten voit päättää, otatko riskin ja tilaat vain yhden kilon taateleita - jotka todennäköisesti syödään nopeammin kuin uskotkaan - vai haluatko pelata varman päälle ja tilata suoraan 5 kilon pakkauksen.

Ovatko kuivatut hedelmät terveellisiä?

Mietit varmaan, ovatko kuivatut hedelmät terveellisiä. Vitamiinien kannalta kylmäkuivaus vaikuttaa hyvältä, koska tämä hellävarainen prosessi säilyttää suurimman osan vitamiineista.

Periaatteessa kaikki kuivatut hedelmät voidaan kuitenkin sisällyttää terveelliseen ruokavalioon. Vaikka kuivatut hedelmät voivat edistää terveellistä ruokavaliota, niillä ei pidä korvata kokonaan tuoreita hedelmiä.

Laihtuminen kuivattujen hedelmien avulla?

Jos haluat laihtua, on tärkeää, että tarkkailet energiansaantia. Voit syödä kuivattuja hedelmiä, jos haluat laihtua, mutta sinun on silti varottava syömästä liikaa niitä, sillä kuivattujen hedelmien energia- ja sokeripitoisuus on melko korkea. Jos yrität välttää teollista, lisättyä sokeria ja samalla laihduttaa, kuivatut hedelmät ovat ehdottomasti hyvä vaihtoehto perinteisille makeisille ja ne voidaan mainiosti sisällyttää terveelliseen ruokavalioon.

Kuivattujen hedelmien vitamiinit

Tuoreet hedelmät sisältävät runsaasti vitamiineja, se ei ole mikään salaisuus. Ihmettelet varmaan, millainen on kuivattujen hedelmien tilanne vitamiinien suhteen. Hyvä uutinen on, että kuivatut hedelmät sisältävät vielä kuivauksen jälkeenkin suurimman osan vitamiineista. Esimerkiksi kuivattu inka-marja sisältää C-vitamiinia sekä B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja.

Luonnolliset kuivatut hedelmät

KoRo pyrkii aina käyttämään mahdollisimman vähän lisäaineita. Siksi lähes kaikki kuivatut hedelmämme ovat saatavilla ilman lisättyä sokeria ja rikkiä.

Kuivatut hedelmät: rikitetyt vai rikittömät?

Rikkipitoinen vai rikitön? Mikä se on? Kuivattuja hedelmiä rikitetään, jotta ne kestäisivät pitkään. Se auttaa myös säilyttämään hedelmien voimakkaan värin. Kuivatut aprikoosit tunnistaa siitä, että niitä ei ole rikitetty, koska niiden väri on tummempi. Vaikka rikitetyt hedelmät eivät ole terveydelle haitallisia, me KoRossa uskomme, että kuivatut hedelmämme pärjäävät ilman lisäaineita. Kuivatut hedelmämme ovat siis enimmäkseen rikittömiä ja niiden säilyvyysaika on kuitenkin pitkä! 

Kuivatut hedelmämme ilman lisättyä sokeria

Hellävaraisen kuivausprosessin ansiosta vesi katoaa kuivatuista hedelmistä. Tämä lisää myös luonnollista sokeripitoisuutta, mikä tekee mausta entistäkin aromikkaamman ja voimakkaamman. Siksi uskomme, että kuivatut hedelmämme eivät tarvitse lisättyä sokeria. Jos lisäämme sokeria, merkitsemme sen niin, että on heti selvää, kuten tässä tapauksessa, kun karpalot on makeutettu ananassiirapilla

Kuivattujen hedelmien tuotanto

Kuten olet jo huomannut, valikoimassamme on kaikenlaisia kuivattuja hedelmiä. Nyt kerromme, miten ja missä valmistamme kuivatut hedelmät.

Hedelmien ilmakuivaus

Hedelmien kuivaaminen itse kotona on energiaa ja aikaa vievää. Siksi me teemme sen puolestasi ja kuivaamme hedelmät erityisessä kuivauslaitteessa, jolloin hedelmistä poistetaan neste - tämä säilyttää ne ja antaa niille ainutlaatuisen koostumuksen.

Hedelmien pakastekuivaus

Lopuksi esittelemme sinulle erityisen hellävaraisen säilytysmenetelmän eli pakastekuivauksen. Ennen kuivausta hedelmät pakastetaan. Sitten vesi poistetaan niistä imuroimalla. Käytämme tätä prosessia esimerkiksi banaaniviipaleisiin. Tällä kuivausprosessilla on useita etuja. Väri, muoto, maku ja ravintoarvot säilyvät lähes täysin ja hedelmiä voidaan säilyttää paljon pidempään, koska niiden vesipitoisuus on niin alhainen. Vitamiinit säilyvät suurelta osin myös kylmäkuivauksen aikana.

Niin monia käyttötarkoituksia kuivatuille hedelmille

Seuraavassa annamme sinulle inspiraatiota siitä, mitä voit tehdä kuivatuilla hedelmillämme. Luovuudellasi ei todellakaan ole rajoja.

Kuivattujen hedelmien liotus - miksi?

Kuivattuja hedelmiä voi liottaa ennen syömistä, vaikka se ei ole mikään pakko. Kuivattujen hedelmien liottaminen tekee niistä pehmeämpiä ja helpommin pureskeltavia. Voit esimerkiksi liottaa kuivattuja mangoviipaleita vedessä 30 minuuttia ennen syömistä. Pakastekuivatut hedelmät palautuvat liotettuna lähes alkuperäiseen muotoonsa. Kokeile sitä pakastekuivattujen persikoiden kanssa.

Kuivatut hedelmät täytteenä

Rakastamme kuivattuja hedelmiä myslien ja aamiaiskulhojen lisukkeena. Voit yksinkertaisesti pilkkoa kuivatut hedelmät ja ripotella niitä ruokasi päälle. Kuivausprosessin ansiosta voit nauttia hedelmistä ympäri vuoden, vaikka niillä ei olisi sesonkiaikaa. Tiedämme, miten vaikeaa on olla ilman tuoreita mansikoita talvella. Mutta pakastekuivauksen ansiosta meidän ei enää tarvitse tehdä niin, vaan voimme nauttia pakastekuivatuista mansikkaviipaleista myslin seassa myös keskellä talvea.

Kuivatut hedelmät välipalaksi

Kuivatut hedelmät sopivat myös erinomaisesti välipalaksi. Ne ovat täydellinen vaihtoehto perinteisille makeisille ja ne sopivat sinulle juuri silloin, kun kaipaat jotain makeaa. Kuivattujen persikan- tai ananasrenkaiden maku on erityisen hedelmäinen ja makea.

Herkullisia reseptejä kuivattujen hedelmien kanssa

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, voit selata monia reseptejä, joissa on kuivattuja hedelmiä. Voit käyttää kuivattuja hedelmiä makeisiin mysleihin, mutta myös suolaisiin ruokiin, kuten kuivattuja aprikooseja kotitekoiseen arabialaiseen linssisalaattiin. Voit käyttää pakastekuivattuja mansikoita ja kuivattuja goji-marjoja herkullisiin kotitekoisiin myslipatukoihin. Pakastekuivattuja hedelmäjauheitamme voi käyttää myös luonnollisena väriaineena, esimerkiksi tässä vaaleanpunaisessa keksitaikina-reseptissä.

Kuivattujen hedelmien säilyttäminen

Kuivattujen hedelmien pitkän säilyvyyden varmistamiseksi on tärkeää säilyttää ne oikein. Kuivattuja hedelmiä ei yleensä pidä säilyttää jääkaapissa, vaan ne on parasta säilyttää kuivassa ja pimeässä paikassa. Oikein säilytettynä kuivatut hedelmät säilyvät lajikkeesta riippuen jopa 2 vuotta. Epäilemme kuitenkin, että ne säilyvät kotonasi niin kauan - kuivatut hedelmät aiheuttavat suorastaan riippuvuutta.

Kaikki kysymykset kuivatuista hedelmistä

Haluamme antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot kuivatuista hedelmistämme. Jos sinulla on kysyttävää tietystä tuotteesta, tarkista tuotteen tekniset tiedot. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai somessa, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Miksi kuivatuissa hedelmissä on enemmän kaloreita kuin hedelmissä?

Kuivatuissa hedelmissä on huomattavasti enemmän kaloreita 100 grammaa kohden kuin tuoreissa hedelmissä. Tämä johtuu siitä, että kuivaus poistaa hedelmästä vettä, mikä lisää merkittävästi sen energiatiheyttä.  

Vaikuttavatko kuivatut hedelmät ruoansulatukseen?

Jos selaat internettiä, törmäät usein kysymykseen siitä, voivatko kuivatut hedelmät vaikuttaa ruoansulatukseen. Yleisesti ottaen terveellinen ja kuitupitoinen ruokavalio on tärkeää ruoansulatuksen toimivuuden kannalta. Voit tietysti sisällyttää terveelliseen ruokavalioon myös kuivattuja hedelmiä. Kuivatut luumut voivat muun muassa edistää suoliston normaalia toimintaa.

Saavatko vauvat syödä kuivattuja hedelmiä?

Saksan liittovaltion ravitsemuskeskus suosittelee, että vauvoille voidaan antaa kuivattuja hedelmiä, kuten rusinoita, ensimmäisen ikävuoden lopusta alkaen. Kuivatut hedelmät ovat kuitenkin hyvin makeita, ja niiden sokeripitoisuus on korkeampi kuin tuoreiden hedelmien. Sen vuoksi pikkulasten tulisi syödä vain pieniä määriä kuivattuja hedelmiä. 

Voinko syödä kuivattuja hedelmiä raskauden aikana?

Kuivatut hedelmät ovat kohtuullisesti nautittuna sallittuja raskauden aikana. Koska raskaana olevien naisten energiantarve on hieman lisääntynyt, tämä voidaan täyttää mieluiten pienellä lisäannoksella kuivattuja hedelmiä.

Ovatko kuivatut hedelmät emäksisiä?

Kuivatut hedelmät ovat emäksisiä ja sopivat siksi hyvin myös emäksiseen ruokavalioon. 

Voiko koirani syödä kuivattuja hedelmiä?

Periaatteessa koirat saavat syödä kuivattuja hedelmiä. On parasta pehmentää niitä hieman etukäteen ja sekoittaa ne ruokaan tai syöttää niitä yksinkertaisesti herkkuna. Koirien ei kuitenkaan pitäisi syödä liikaa kuivattuja hedelmiä. Jos olet epävarma, on parasta keskustella eläinlääkärisi kanssa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osta korkealaatuisia kuivattuja hedelmiä Aromaattiset kuivatut hedelmämme ovat vaihtoehto lisätä makeutta ruokavalioosi ilman teollista sokeria. Luonnolliset kuivatut hedelmämme maistuvat... lue lisää »
Fenster schließen
Kuivatut hedelmät

Osta korkealaatuisia kuivattuja hedelmiä

Aromaattiset kuivatut hedelmämme ovat vaihtoehto lisätä makeutta ruokavalioosi ilman teollista sokeria. Luonnolliset kuivatut hedelmämme maistuvat herkullisen makeilta ja ovat niin monipuolisia, ettet varmasti kyllästy.

Me KoRossa olemme maistaneet monenlaisia kuivattuja hedelmiä ja poimineet niistä parhaat sinulle. Erilaisten hedelmälajien ja erilaisten kuivausmenetelmien ansiosta kaikki hedelmien ystävät löytävät etsimänsä - voit ostaa joko kuivattuja hedelmiä, jotka voivat olla mehukkaita kakkujen tai myslin ainesosia, tai pakastekuivattuja hedelmiä. Meillä on myös kokonaisia pakastekuivattuja hedelmiä ja pakastekuivattua hedelmäjauhetta, joita voit käyttää smoothieissa, jogurteissa ja leivonnassa.

Voit tilata KoRo-verkkokaupasta kätevästi kuivattuja hedelmiä,, jotka rikastuttavat keittiötäsi vastuullisissa irtotavarapakkauksissa.

Kuivatut aarteet

Ihmettelet varmaan, miksi tilaat meiltä kuivattuja hedelmiä, kun voit syödä myös tuoreita hedelmiä. Kuivatut hedelmät voivat olla myös järkevä osa terveellistä ruokavaliota. Vaikka kuivatuissa hedelmissä on paljon hiilihydraatteja niiden sokeripitoisuuden vuoksi, niissä ei ole juuri lainkaan rasvaa, minkä vuoksi niitä voi syödä erinomaisesti välipalana. Kiistaton etu on se, että voit aina pitää laukussasi kuivattuja hedelmiä, jolloin sinulla on aina käsilläsi laadukas välipala. Erityisesti silloin, kun olet usein stressaantunut ja sinulla ei ole aikaa syödä, kuivatut hedelmät ovat luonnollinen vaihtoehto teollisille välipaloille. Koska kuivattuja hedelmiä syödessä on pureskeltava paljon pidempään, syöt varovasti, mikä estää sinua syömästä suuria määriä. Töissä tai tenttien ja stressaavien projektien aikana kuivatut hedelmät sopivat erinomaisesti välipalaksi.

Tässä osiossa voit ostaa laajan valikoiman kuivattuja hedelmiä, jotka antavat ruokavaliollesi oikean potkun.

Osta kuivattuja hedelmiä irtotavarana

Kuivausprosessi poistaa hedelmistä suurimman osan vedestä, mikä antaa hedelmälle paitsi voimakkaan maun myös erittäin pitkän säilyvyyden. Pitkän säilyvyysajan ansiosta voit ostaa kuivattuja hedelmiämme minkä tahansa värisinä ja muotoisina tehokkaissa irtotavarapakkauksissa ja toisin kuin tuoreiden hedelmien kohdalla, sinun ei tarvitse huolehtia niiden nopeasta pilaantumisesta.

Suurpakkauksillamme haluamme säästää sekä kuljetus- että pakkausmateriaaleissa. Lisäksi tuottajamme ovat iloisia suurten määrien hyvästä myynnistä, mikä takaa, että heidät palkitaan työstään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa meiltä kuivattuja hedelmiä verkossa edulliseen hintaan.

Kuivattujen hedelmien valikoima

Kuivattujen hedelmien luettelo on pitkä - kategoriassamme on yli 80 erilaista tuotetta. Tarjoamme sinulle parasta laatua ja vertaansa vailla olevaa, intensiivistä makua. Kuivatut hedelmämme, kuten ananasrenkaat ilman lisättyä sokeria tai suositut Brooks-lajikkeen kuivatut mangoviipaleet, sopivat erinomaisesti terveelliseksi välipalaksi matkalla, toimistossa tai sohvalla. Jos haluat jotain makeampaa, voit valita pakastekuivattuja hedelmiämme, jotka on dipattu kevyesti suklaaseen. Esimerkiksi pakastekuivatut vadelmat valkosuklaalla ovat todellinen makuräjähdys, joka saa jokaisen makeanhimon sykkimään nopeammin. Perinteisten kuivattujen ja pakastekuivattujen hedelmien lisäksi tarjoamme myös pakastekuivattua hedelmäjauhetta. Esimerkiksi pakastekuivattua mangojauhettamme käyttämällä voit loihtia hedelmäisen, tuoreen mangolassin ympäri vuoden. Hedelmäjauheemme sopii myös leivontaan ja sitä voidaan käyttää luonnollisena väriaineena. Kuivatut hedelmät voivat tehdä muutakin kuin toimia välipalana. Kuten huomaat, meillä on sinulle paljon tarjottavaa. KoRo-verkkokaupasta voit helposti tilata kaikenlaisia kuivattuja hedelmiä ja saada ne kätevästi toimitettuna suoraan kotiin.

Hienoin hedelmäjauhe, joka on valmistettu 100-prosenttisesti pakastekuivatuista hedelmistä

Jotta voisimme leipoa herkullisia hedelmäsmoothieita ja hedelmäisiä kakkuja ympäri vuoden, kuivaamme hedelmiä pakastekuivausmenetelmällä. Sitten jauhamme kuivatut hedelmät hienoksi jauheeksi. Hienojakoisella luomu açai-jauheellamme voit esimerkiksi loihtia herkullisen superfood-kulhon aamiaiseksi.

Pakastekuivattuja hedelmiä vitamiinien enimmäismäärän varmistamiseksi

Hedelmiä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse jauhaa. Joskus jätämme ne kokonaisiksi paloiksi, joita voit sekoittaa mysliin. Tiesitkö, että pakastekuivatut hedelmät saavat alkuperäisen muotonsa, kun niitä liotetaan vedessä muutaman minuutin ajan? Kokeile sitä pakastekuivattujen vadelmien kanssa.

Kuivatut hedelmät kaikissa muodoissa ja väreissä

Hedelmien kuivatuksessa poistetaan hedelmistä huolellisesti erityisessä kuivauslaitteessa. Hedelmätyypillä ei ole väliä. Mukana on kaikkea kuivatuista omenoista eksoottisiin kuivattuihin pitaijoihin. Kuivatut hedelmät ovat täydellinen terveellinen välipala matkalle, sohvalle tai toimistoon.

Suosittuja taateleita

Kuivattujen hedelmien suosikkimme on taateli. Kaikki taatelit eivät kuitenkaan ole samanlaisia, mutta niitä voi käyttää todella monipuolisesti! 

Miten olisi esimerkiksi:

Medjool-taatelit

Deri-taatelit

Ajwa-taatelit

Ameri-taatelit

Tarjoamme taateleita eri pakkauskoossa, joten voit päättää, otatko riskin ja tilaat vain yhden kilon taateleita - jotka todennäköisesti syödään nopeammin kuin uskotkaan - vai haluatko pelata varman päälle ja tilata suoraan 5 kilon pakkauksen.

Ovatko kuivatut hedelmät terveellisiä?

Mietit varmaan, ovatko kuivatut hedelmät terveellisiä. Vitamiinien kannalta kylmäkuivaus vaikuttaa hyvältä, koska tämä hellävarainen prosessi säilyttää suurimman osan vitamiineista.

Periaatteessa kaikki kuivatut hedelmät voidaan kuitenkin sisällyttää terveelliseen ruokavalioon. Vaikka kuivatut hedelmät voivat edistää terveellistä ruokavaliota, niillä ei pidä korvata kokonaan tuoreita hedelmiä.

Laihtuminen kuivattujen hedelmien avulla?

Jos haluat laihtua, on tärkeää, että tarkkailet energiansaantia. Voit syödä kuivattuja hedelmiä, jos haluat laihtua, mutta sinun on silti varottava syömästä liikaa niitä, sillä kuivattujen hedelmien energia- ja sokeripitoisuus on melko korkea. Jos yrität välttää teollista, lisättyä sokeria ja samalla laihduttaa, kuivatut hedelmät ovat ehdottomasti hyvä vaihtoehto perinteisille makeisille ja ne voidaan mainiosti sisällyttää terveelliseen ruokavalioon.

Kuivattujen hedelmien vitamiinit

Tuoreet hedelmät sisältävät runsaasti vitamiineja, se ei ole mikään salaisuus. Ihmettelet varmaan, millainen on kuivattujen hedelmien tilanne vitamiinien suhteen. Hyvä uutinen on, että kuivatut hedelmät sisältävät vielä kuivauksen jälkeenkin suurimman osan vitamiineista. Esimerkiksi kuivattu inka-marja sisältää C-vitamiinia sekä B1-, B2-, B6- ja E-vitamiineja.

Luonnolliset kuivatut hedelmät

KoRo pyrkii aina käyttämään mahdollisimman vähän lisäaineita. Siksi lähes kaikki kuivatut hedelmämme ovat saatavilla ilman lisättyä sokeria ja rikkiä.

Kuivatut hedelmät: rikitetyt vai rikittömät?

Rikkipitoinen vai rikitön? Mikä se on? Kuivattuja hedelmiä rikitetään, jotta ne kestäisivät pitkään. Se auttaa myös säilyttämään hedelmien voimakkaan värin. Kuivatut aprikoosit tunnistaa siitä, että niitä ei ole rikitetty, koska niiden väri on tummempi. Vaikka rikitetyt hedelmät eivät ole terveydelle haitallisia, me KoRossa uskomme, että kuivatut hedelmämme pärjäävät ilman lisäaineita. Kuivatut hedelmämme ovat siis enimmäkseen rikittömiä ja niiden säilyvyysaika on kuitenkin pitkä! 

Kuivatut hedelmämme ilman lisättyä sokeria

Hellävaraisen kuivausprosessin ansiosta vesi katoaa kuivatuista hedelmistä. Tämä lisää myös luonnollista sokeripitoisuutta, mikä tekee mausta entistäkin aromikkaamman ja voimakkaamman. Siksi uskomme, että kuivatut hedelmämme eivät tarvitse lisättyä sokeria. Jos lisäämme sokeria, merkitsemme sen niin, että on heti selvää, kuten tässä tapauksessa, kun karpalot on makeutettu ananassiirapilla

Kuivattujen hedelmien tuotanto

Kuten olet jo huomannut, valikoimassamme on kaikenlaisia kuivattuja hedelmiä. Nyt kerromme, miten ja missä valmistamme kuivatut hedelmät.

Hedelmien ilmakuivaus

Hedelmien kuivaaminen itse kotona on energiaa ja aikaa vievää. Siksi me teemme sen puolestasi ja kuivaamme hedelmät erityisessä kuivauslaitteessa, jolloin hedelmistä poistetaan neste - tämä säilyttää ne ja antaa niille ainutlaatuisen koostumuksen.

Hedelmien pakastekuivaus

Lopuksi esittelemme sinulle erityisen hellävaraisen säilytysmenetelmän eli pakastekuivauksen. Ennen kuivausta hedelmät pakastetaan. Sitten vesi poistetaan niistä imuroimalla. Käytämme tätä prosessia esimerkiksi banaaniviipaleisiin. Tällä kuivausprosessilla on useita etuja. Väri, muoto, maku ja ravintoarvot säilyvät lähes täysin ja hedelmiä voidaan säilyttää paljon pidempään, koska niiden vesipitoisuus on niin alhainen. Vitamiinit säilyvät suurelta osin myös kylmäkuivauksen aikana.

Niin monia käyttötarkoituksia kuivatuille hedelmille

Seuraavassa annamme sinulle inspiraatiota siitä, mitä voit tehdä kuivatuilla hedelmillämme. Luovuudellasi ei todellakaan ole rajoja.

Kuivattujen hedelmien liotus - miksi?

Kuivattuja hedelmiä voi liottaa ennen syömistä, vaikka se ei ole mikään pakko. Kuivattujen hedelmien liottaminen tekee niistä pehmeämpiä ja helpommin pureskeltavia. Voit esimerkiksi liottaa kuivattuja mangoviipaleita vedessä 30 minuuttia ennen syömistä. Pakastekuivatut hedelmät palautuvat liotettuna lähes alkuperäiseen muotoonsa. Kokeile sitä pakastekuivattujen persikoiden kanssa.

Kuivatut hedelmät täytteenä

Rakastamme kuivattuja hedelmiä myslien ja aamiaiskulhojen lisukkeena. Voit yksinkertaisesti pilkkoa kuivatut hedelmät ja ripotella niitä ruokasi päälle. Kuivausprosessin ansiosta voit nauttia hedelmistä ympäri vuoden, vaikka niillä ei olisi sesonkiaikaa. Tiedämme, miten vaikeaa on olla ilman tuoreita mansikoita talvella. Mutta pakastekuivauksen ansiosta meidän ei enää tarvitse tehdä niin, vaan voimme nauttia pakastekuivatuista mansikkaviipaleista myslin seassa myös keskellä talvea.

Kuivatut hedelmät välipalaksi

Kuivatut hedelmät sopivat myös erinomaisesti välipalaksi. Ne ovat täydellinen vaihtoehto perinteisille makeisille ja ne sopivat sinulle juuri silloin, kun kaipaat jotain makeaa. Kuivattujen persikan- tai ananasrenkaiden maku on erityisen hedelmäinen ja makea.

Herkullisia reseptejä kuivattujen hedelmien kanssa

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, voit selata monia reseptejä, joissa on kuivattuja hedelmiä. Voit käyttää kuivattuja hedelmiä makeisiin mysleihin, mutta myös suolaisiin ruokiin, kuten kuivattuja aprikooseja kotitekoiseen arabialaiseen linssisalaattiin. Voit käyttää pakastekuivattuja mansikoita ja kuivattuja goji-marjoja herkullisiin kotitekoisiin myslipatukoihin. Pakastekuivattuja hedelmäjauheitamme voi käyttää myös luonnollisena väriaineena, esimerkiksi tässä vaaleanpunaisessa keksitaikina-reseptissä.

Kuivattujen hedelmien säilyttäminen

Kuivattujen hedelmien pitkän säilyvyyden varmistamiseksi on tärkeää säilyttää ne oikein. Kuivattuja hedelmiä ei yleensä pidä säilyttää jääkaapissa, vaan ne on parasta säilyttää kuivassa ja pimeässä paikassa. Oikein säilytettynä kuivatut hedelmät säilyvät lajikkeesta riippuen jopa 2 vuotta. Epäilemme kuitenkin, että ne säilyvät kotonasi niin kauan - kuivatut hedelmät aiheuttavat suorastaan riippuvuutta.

Kaikki kysymykset kuivatuista hedelmistä

Haluamme antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot kuivatuista hedelmistämme. Jos sinulla on kysyttävää tietystä tuotteesta, tarkista tuotteen tekniset tiedot. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai somessa, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Miksi kuivatuissa hedelmissä on enemmän kaloreita kuin hedelmissä?

Kuivatuissa hedelmissä on huomattavasti enemmän kaloreita 100 grammaa kohden kuin tuoreissa hedelmissä. Tämä johtuu siitä, että kuivaus poistaa hedelmästä vettä, mikä lisää merkittävästi sen energiatiheyttä.  

Vaikuttavatko kuivatut hedelmät ruoansulatukseen?

Jos selaat internettiä, törmäät usein kysymykseen siitä, voivatko kuivatut hedelmät vaikuttaa ruoansulatukseen. Yleisesti ottaen terveellinen ja kuitupitoinen ruokavalio on tärkeää ruoansulatuksen toimivuuden kannalta. Voit tietysti sisällyttää terveelliseen ruokavalioon myös kuivattuja hedelmiä. Kuivatut luumut voivat muun muassa edistää suoliston normaalia toimintaa.

Saavatko vauvat syödä kuivattuja hedelmiä?

Saksan liittovaltion ravitsemuskeskus suosittelee, että vauvoille voidaan antaa kuivattuja hedelmiä, kuten rusinoita, ensimmäisen ikävuoden lopusta alkaen. Kuivatut hedelmät ovat kuitenkin hyvin makeita, ja niiden sokeripitoisuus on korkeampi kuin tuoreiden hedelmien. Sen vuoksi pikkulasten tulisi syödä vain pieniä määriä kuivattuja hedelmiä. 

Voinko syödä kuivattuja hedelmiä raskauden aikana?

Kuivatut hedelmät ovat kohtuullisesti nautittuna sallittuja raskauden aikana. Koska raskaana olevien naisten energiantarve on hieman lisääntynyt, tämä voidaan täyttää mieluiten pienellä lisäannoksella kuivattuja hedelmiä.

Ovatko kuivatut hedelmät emäksisiä?

Kuivatut hedelmät ovat emäksisiä ja sopivat siksi hyvin myös emäksiseen ruokavalioon. 

Voiko koirani syödä kuivattuja hedelmiä?

Periaatteessa koirat saavat syödä kuivattuja hedelmiä. On parasta pehmentää niitä hieman etukäteen ja sekoittaa ne ruokaan tai syöttää niitä yksinkertaisesti herkkuna. Koirien ei kuitenkaan pitäisi syödä liikaa kuivattuja hedelmiä. Jos olet epävarma, on parasta keskustella eläinlääkärisi kanssa.