Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!
(0)

Ilmava unikonsiemenkakku pähkinöillä ja ilman jauhoja Automatisch übersetzt

Keskivaikea 25. marraskuuta 2019
Valmistusaika:
20 min
Valmistusaika:
40 min

Tämä kakku täyttää sinut lämmöllä kylminä päivinä.

1 Ripaus Suola
5 Proteiini
1 Ei
180 g Voi
5 Munankeltuainen
200 g Mohn
200 g Saksanpähkinät
200 g Kookospähkinänkukkasokeri
0,5 tl Vaniljajauhe
0,5 tl Kaneli
1 Veitsen kärki Nelikat
1 Ripaus Inkivääri
  • Vaihe 1/8

    Kuumenna uuni 180 °C:n ylä- ja alalämpötilaan (165 °C:n kiertoilmauuni). Aseta ritilä keskelle ja vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla.

  • Vaihe 2/8

    Vatkaa munanvalkuaiset ja ripaus suolaa jäykäksi.

  • Vaihe 3/8

    Sekoita toisessa kulhossa munankeltuainen, kokonainen muna, pehmennetty voi ja sokeri.

  • Vaihe 4/8

    Lisää jauhetut pähkinät, unikonsiemenet ja mausteet lusikoittain ja sekoita hyvin.

  • Vaihe 5/8

    Lisää lopuksi munanvalkuainen ja kaada valmismuottiin.

  • Vaihe 6/8

    Paista noin 40 minuuttia. Jos kakku ruskistuu liian nopeasti, laske lämpötilaa ja peitä kakku alumiinifoliolla.

  • Vaihe 7/8

    Anna jäähtyä hieman, nosta leivinpaperin kanssa vuoasta ja anna jäähtyä.

  • Vaihe 8/8

    Ripottele halutessasi päälle kaneli-kookossokeriseosta.

Mitä muut sanovat Ilmava unikonsiemenkakku pähkinöillä ja ilman jauhoja:sta

0/5

0 Arvostelut


5 tähteä

4 tähteä

3 tähteä

2 tähteä

1 tähti