Zutaten, Nährwerte und Verpackung können abweichen. Für korrekte Informationen schau bitte in die Produktbeschreibung.
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

35,00 €
14,58 € per kg

*Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

  • Kreikkalainen kivellinen Kalamata-oliivi
  • Aromikas ja mehukas maku
  • Suolavedessä, jossa etikkaa ja merisuolaa
  • Täydellinen oliivitahnoihin, dippeihin, salaattiin tai syötäväksi sellaisenaan
  • Tummia oliiveja kontrolloidusta luonnonmukaisesta viljejystä

Laji:

Vihreät oliivit

Mustat oliivit

Määrä: 6 kpl

Luomu Kalamata-oliivi 400 g

1 kpl

7,00 €
/ kpl
Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

6 kpl

5,83 €
/ kpl

Valmiina lähetettäväksi
Toimitusaika n. 5-6 työpäivää

Varastojen toimintaan vaikuttaviin teknisistä ongelmista johtuen parasta ennen päiväys saattaa poiketa. Kyseistä toimintoa testataan parhaillaan (beta).
Parasta ennen päiväys: 31.10.2022

Kaikki yhdellä silmäyksellä Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

Oi, kuinka ihana on Kreikka: nyt mietit varmasti, kuten mekin, sinisiä taloja, valkoisia rantoja, aurinkoa, fetaa, pitaleipää – ja tietenkin oliiveja! Mikään muu maa ei ole yhtä tunnettu oliiveistaan kuin Kreikka, ja ihan syystäkin! Kun on kerran päässyt oliivien makuun, tietää toiveikkaan tunteen: varmasti jossain on täälläkin on oltava yhtä herkullisia oliiveja kuin Kreikassa? Jos olit juuri varaamassa lentoa Kreikkaan, jotta pääset hakemaan vuosittaisen varastosi oliiveja kotiin, on meillä sinulle rauhoittavia uutisia. Uudet Kalamata-oliivimme Kreikasta valloittavat ainutlaatuisella, maukkaan aromaattisella maullaan, eikä siinä vielä kaikki. Oliivimme vievät sinut kulinaristiselle matkalle Kreikan aurinkoisille oliiviplantaaseille, aina laulukaskaiden sirkutusta myöten!

Aromikkaita oliiveja suoraan Kreikasta

Kalamata-oliivi on perinteinen kreikkalainen oliivilaji, jota viljellään Peloponnesosin niemimaalla, Kalamatan alueella. Miedon, kermaisen arominsa vuoksi näitä mustia oliiveja käytetään paljon oliiviöljyn valmistuksessa. Toisin kuin vihreillä oliiveilla, näillä tummilla, mantelinmuotoisilla syömäoliiveilla on kiinteä pinta ja pehmeä, lihamainen koostumus.

Tummia Kalamata-oliiveja suolavedessä

Oliivimme poimitaan käsin ja fermentoidaan luonnollisesti. Tämän jälkeen oliivit laitetaan perinteistä reseptiä seuraten veteen, jossa on etikkaa ja merisuolaa. Näin kreikkalaiset oliivit säilyttävät ainutlaatuisen, rasvaisen ja täyteläisen makunsa. Aromi muuttuu ajan kanssa: ensin oliivit maistuvat suola-etikkaliuoksen myötä hiukan kitkeriltä, sen jälkeen ne saavat mehukkaan, aromikkaan makunsa – ainutlaatuinen ja monipuolinen makuelämys, josta voit nyt nauttia myös kotona!

Kalamata-oliivit maukkaana joka paikan herkkuna

Kreikkalaiset oliivimme tuovat ripauksen kreikkalaista tuntua keittiöösi: ne sopivat mainiosti maukkaiden kreikkalaisten oliivitahnojen tai dippien valmistukseen, kuten myös salaattien viimeistelyyn. Voit tietenkin käyttää niitä myös itsetehtyyn oliivileipään, mustaan oliivipestoon tai maukkaana ainesosana välimeren resepteissä. Vahvalla ominaismaullaan ne tuovat tietyn lisän jokaiseen ruokaan. Toki parhaiten oliivit maistuvat alkupalana: hieman leipää ja Kalamata-oliiveja, ja illanistujaiset ovat täydelliset!

Täysi annos Kreikkaa

Suurin osa oliiveista myydään kivettöminä, jotta niiden syöminen ja käyttö olisi helpompaa – tämän olet varmaan itsekin huomannut. Tässä yhteydessä unohtuu kuitenkin usein, että oliivit menettävät kivettöminä ihanan makunsa huomattavasti nopeammin. Maksimaalisen makuelämyksen takaamiseksi voit nyt tilata meiltä kivellisiä Kalamata-oliiveja. 
Vieraanvaraisuus on Kreikassa tunnetusti suuressa arvossa: kutsu ihmeessä siis ystäväsi viettämään kreikkalaista iltaa ja hemmottele heitä luomu Kalamata-oliiveillamme – pieni määrä lomatunnelmaa ei ole haitaksi kenellekään!

Ravintosisältö keskimäärin per 100g
energia (kJ/kcal) 990 / 240
rasva 25 g
   josta tyydyttynyttä rasvaa 3,7 g
hiilihydraatit 0 g
   josta sokereita 0 g
ravintokuitu 3,5 g
proteiini 1,3 g
suola 4,0 g

Tuote nro. OLIVE_004
Alkuperämaa Kreikka
Sisältö 2.4 kg
Tuotemerkki KoRo
EAN 4260654786415
Lataukset Spesifikaatio
Luomu kontrollointipaikka GR-BIO-03
Saattaa sisältää -merkintä Saattaa sisältää -merkintä
Toimitus Toimitukset Saksan ulkopuolelle
Yritys KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Säilytys Säilytettävä viileässä ja kuivassa
Ainesosat Kalamata-oliivi*, vesi, suola, etikka* *kontrolloitu luonnonmukainen viljely
Kontaminaatio Ei sisällä allergeenejä EU-säännöksen 1169/2011 mukaisesti.
Myyntinimike Luomu Kalamata-oliivit
Bio Herkunft EU-maatalous
Lehdistö & jälleenmyyjät Kuvia valkoisella taustalla

KoRon hintakaavio Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

⭐️
28.10.2020
Neu im Sortiment
0,85€ / 100g
..
nan€ / 100g
  • Price Graph Icon

    What is the KoRo price chart?

    In this chart, you can see the price per base unit (mainly 100g). In addition, you will learn the reason for a price reduction or increase by clicking on the information circles.
  • Price Change Icon

    Why is the price fluctuating?

    Most annual product crops have an impact on the relationship between supply and demand in the market. In the event of a bad harvest, we must also pay a higher price for raw materials. Due to the strong impact of external factors such as wind, weather, climate and natural events on the harvest, we are refusing long-term cross-harvest contracts with our producers.
  • Communication Icon

    Why are we communicating price changes at KoRo?

    Open communication is very important to us and therefore part of our vision. For this reason, we would like to keep you informed of the evolution of our prices. Thus, the KoRo price chart provides a transparent overview of the evolution of the products prices over time.
Newsletter

The KoRo price-letter

Keep up-to-date: get the latest changes to our prices every month.
Newsletter Mockup

Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g - Ein Blick hinter die Kulissen


Kalamata Oliven gehören zur Sorte der griechischen Kalamon Oliven. Auf der griechischen Halbinsel Peloponnes in der Region Messinien befindet sich der Ort...

Anbau auf der Halbinsel Peloponnes

Kalamata Oliven gehören zur Sorte der griechischen Kalamon Oliven. Auf der griechischen Halbinsel Peloponnes in der Region Messinien befindet sich der Ort Kalamata. Hier wurden schon 13 v. Chr. auf zahlreichen Feldern die berühmten Kalamata Oliven angebaut. Auch heute schmücken noch zahlreiche Felder die Umgebung Rund um die Hauptstadt. Die hügelige Landschaft direkt an der Meeresküste eignet sich klimatisch ideal für den Anbau reifer schwarzer Tafeloliven. Kalamata Oliven heißen die Früchte dieser Sorte aber nur, wenn sie auch wirklich aus der Region stammen, da es sich um eine geschützte Ursprungsbezeichnung handelt.


Seit Jahrtausenden prägen Olivenbäume die griechische Landschaft. Die Bäume gehören zur Gattung der Ölbaumgewächse. Der von Natur aus immergrüne Olivenbaum...

Der Olivenbaum

Seit Jahrtausenden prägen Olivenbäume die griechische Landschaft. Die Bäume gehören zur Gattung der Ölbaumgewächse. Der von Natur aus immergrüne Olivenbaum liebt die Wärme und kann sogar längeren Trockenperioden standhalten. Je nach Sorte erreichen die Sträucher eine Wuchshöhe von 10 bis zu 20 Metern und werden zwischen 300 und 600 Jahren alt.


Allein im Mittelmeerraum gibt es über 1000 verschiedene Sorten von Olivenbäumen, die sich je nach Klima und Bodenbeschaffenheit unterscheiden. Erst nach...

Die bekanntesten Olivensorten

Allein im Mittelmeerraum gibt es über 1000 verschiedene Sorten von Olivenbäumen, die sich je nach Klima und Bodenbeschaffenheit unterscheiden. Erst nach sieben Jahren bilden die mediterranen Gewächse ihre Früchte aus. Dabei ist die Farbe der Oliven nicht von der Sorte des Baumes abhängig: Grüne und schwarze Oliven unterscheiden sich nur bezüglich des Reifegrades, denn während die geschmacksintensiven Schwarzen bereits ausgereift sind, werden die milden Grünen unreif geerntet. In der Regel handelt es sich aber um unterschiedliche Sorten der Olivenbäume, da sich die einen eher für die Produktion der schwarzen und die anderen für die der grünen Oliven eignen.


Zwischen Ende April und Anfang Juli blüht der Olivenbaum. Seine Blütenstände können bis zu 40 Blüten tragen. Aus ihnen entwickeln sich in den Sommermonaten...

Zuerst blüht der Baum

Zwischen Ende April und Anfang Juli blüht der Olivenbaum. Seine Blütenstände können bis zu 40 Blüten tragen. Aus ihnen entwickeln sich in den Sommermonaten einsamige Steinfrüchte – die Oliven. Wie schnell der Reifeprozess fortschreitet, hängt von den Sonnenstunden und der Temperatur, aber auch von der jeweiligen Sorte ab.

Während die Kalamata Olive wächst, durchläuft sie verschiedene Reifegrade. Grüne Oliven sind noch nicht vollgeständig gereift, werden aber für die Produktion...

Reifung unter der Sonne Griechenlands

Während die Kalamata Olive wächst, durchläuft sie verschiedene Reifegrade. Grüne Oliven sind noch nicht vollgeständig gereift, werden aber für die Produktion von hochwertigem Olivenöl geerntet. Sobald die Olive vollständig zu reifen beginnt, wird sie rötlich-violett und anschließend schwarz. Mit zunehmendem Reifegrad verändern sich auch die Inhaltsstoffe der Olive. Reife Kalomon Oliven sind besonders bissfest und haben während ihrer Reifung ein einzigartiges, würziges Fruchtfleisch entwickelt.

In Griechenland gilt die Winterzeit als Erntezeit. Von Oktober bis März werden im Süden der griechischen Halbinsel Peloponnes unsere reifen Oliven noch von...

Ernte in den kalten Herbst- und Wintermonaten

In Griechenland gilt die Winterzeit als Erntezeit. Von Oktober bis März werden im Süden der griechischen Halbinsel Peloponnes unsere reifen Oliven noch von Hand geerntet. Dafür werden die Tafeloliven einzeln gepflückt oder mithilfe von langen Stäben von den Bäumen gekämmt. Unter den Olivenbäumen liegen Netze und Planen, die die gelösten Oliven auffangen und sammeln. Die Art der Ernte ist typisch für die Region Messinien und geht bis ins Antike Griechenland zurück.

Kalamata Oliven können, wie alle anderen Olivensorten, aufgrund der enthaltenen Bitterstoffe nicht roh verzerrt werden. Nach der Ernte werden die Oliven...

Von Bitterkeit keine Spur

Kalamata Oliven können, wie alle anderen Olivensorten, aufgrund der enthaltenen Bitterstoffe nicht roh verzerrt werden. Nach der Ernte werden die Oliven daher zunächst durch ein Wasserbad entbittert. Anschließend gelangen die Früchte gepökelt in eine Salzlake, wobei auf keinen Fall der Kern entfernt oder verletzt werden sollte. Schlussendlich werden die Kalomon Oliven für einen Zeitraum von bis zu 10 Monaten in eine erneute Lake aus Meersalz, Wasser und Essig eingelegt um vollständig ihre Bitterkeit zu verlieren. Die Zusammensetzung der Lake bestimmt das endgültige Aroma der Tafelolive. Der Stein der Olive wird auch nach der Fermentierung nicht entfernt.

Was lange währt, wird endlich gut. Haben die Oliven ihre Bitterkeit verloren und ihr volles Aroma entfaltet, werden sie mit Salzlake in unsere Gläser...

Unsere Kalamata Oliven machen sich auf den Weg zu Dir

Was lange währt, wird endlich gut. Haben die Oliven ihre Bitterkeit verloren und ihr volles Aroma entfaltet, werden sie mit Salzlake in unsere Gläser gefüllt. KoRo verzichtet dabei bewusst auf den Zusatz von Zucker und künstlicher Farb- und Konservierungsstoffe. Zudem müssen sich die fertigen Oliven einer strengen Qualitätskontrolle unterziehen. Damit stellen wir sicher, dass bei Dir nur die besten Oliven bei dir ankommen und Du unbeschwert Deinen griechischen Abend mit feinsten Kalamata Oliven genießen kannst.

Mitä mieltä muut ovat? Luomu Kalamata-oliivi 6 x 400 g

Tähän ei ole kommentoitu, ole ensimmäinen joka kommentoi.
Kirjoita arvostelu
Anna palautetta
Arviosi aktivoidaan painamalla "Tallenna"
anna arvostelu tähdillä, kiitos

Tiedoston maksimikoko: 100 Mt (jpg, jpeg, png, gif)

Keine Dateien ausgewählt
Kirjoita näkemäsi merkit seuraavaan kenttään.

Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia

Muiden suosikkituotteita Yleiskatsaus
Vihreä luomuoliivi kivellinen 6 x 400 g
Vihreä luomuoliivi kivellinen 6 x 400 g
35,00 €
14,58 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Dattel Haselnuss Creme | 500 g
Luomu taateli-hasselpähkinätahna 550 g
12,50 €
25,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Pistazienmus | 500 g
Pistaasitahna | 500 g
24,00 €
48,00 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Kaurajuoma barista 1 L
Kaurajuoma barista 1 L
3,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Luomu tomaatti-basilikalevite 400 g
Luomu tomaatti-basilikalevite 400 g
6,50 €
16,25 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Mangostücke Brooks | 1 kg
Luomu Brooks mangopalat 1 kg
17,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Dinkelflakes | 1 kg
Luomu speltti-flakes | 1 kg
8,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Safran ganz | 10 g
Kokonainen sahrami 10 g
21,00 €
2,10 € per g

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Bio Hirse | 2 kg
Luomu hirssi | 2 kg
9,50 €
4,75 € per kg

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Feigen aus der Türkei | 1 kg
Kuivatut viikunat | 1 kg
14,50 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Sonnengetrocknete Tomaten | 1 kg
Aurinkokuivatut tomaatit | 1 kg
9,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)

Dattelpaste 1 kg - 2. Wahl
Taatelitahna 1 kg - 2. laatu
3,00 €

Hinta sis.ALV (toimituskulut erikseen)